Krtek píše:To je zajímavý. Viděl jsem hafo folií s atestem a na všech bylo napsáno že nemaji co dělat na předních (bočních abych nebyl za vola) oknech. Dokonce jedny byly určený pro nějakou kategorii aut písmeno/číslo, už nevim přesně ale podle chytrý knížky z toho vylezly autobusy !
Mimochodem když jsem čet ten zákon tak bych řek, že je postavenej naruby. Nepsali že múžeš mít ztmavení max 25 nebo kolik % ale průhlednost. To by odpovídalo 75% tmy.
Tak to je dobre, už som sa chcel sťahovať ku Vám, keď sa u Vás môžu montovať fólie aj do predu (na boky samozrejme)!
Ale ten fóliar, čo to robil mne (AWEX v Prievidzi - SLOVAKIA), stále hovoríme o fóliach

, mi vnukol zaujímavú myšlienku. Chudáci policajti si tiež nemusia všimnúť všetko, veď sú to tiež len ľudia...
Ide o to, že dopredu dáš podstatne slabšiu fóliu a keď bude vidieť, že vpredu do vnútra vidí a vzadu nie, tak to zo psychologického hľadiska musí stačiť. Horšie by to bolo vo vzťahu poisťovňa verzus havária a oni zistia, že si tam mal fólie na čierno (proti predpisom). Potom to bude asi podobne, ako keď sa v zime vybúraš na letných gumách...
Pre mňa samozrejme by mali fólie vpredu (na boku) význam len kvôli teplu v lete, neviem ako Vy.