cim prilepit spatne zrkadlo?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
cim prilepit spatne zrkadlo?
Caute, stala sa mi taka vec, stahoval som krabicu a odbil som si s nou spatne zrkadlo co je na celnom okne prilepene. teraz tam sice drzi ale len silou vole a samozrejme sa kyve. Skusal som to prilepit chmoprenom, samozrejme ze to nedrzalo. Viete poradit nieco lepsie?
Daewoo Nubira S 1,6 `97
- Reklama
Re: cim prilepit spatne zrkadlo?
Samo.Prodává se na to speciální lepidlo. Je k tomu taková sítka a celé to stojí cca 200kč. Hlavně to nelep vteřinákem,bo ti prdne okno!hipi píše:Caute, stala sa mi taka vec, stahoval som krabicu a odbil som si s nou spatne zrkadlo co je na celnom okne prilepene. teraz tam sice drzi ale len silou vole a samozrejme sa kyve. Skusal som to prilepit chmoprenom, samozrejme ze to nedrzalo. Viete poradit nieco lepsie?
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
ahoj snad jsme to pochopili spravne a utrhnul jsi ho cele od okna.(nechapu jakto ze drzi ale kyve se)
tak sada pro lepeni zrcatka je ke koupi tadyhttp://tuning.autodoplnky.cz/autokosmet ... ml-s280031
tak sada pro lepeni zrcatka je ke koupi tadyhttp://tuning.autodoplnky.cz/autokosmet ... ml-s280031
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
no jadnoducho, zrkadlo drzi este kusok lepidla na kraji lepiacej plochy, ale je ho malo, takze sa to zrkadlo kyve.palikx píše:ahoj snad jsme to pochopili spravne a utrhnul jsi ho cele od okna.(nechapu jakto ze drzi ale kyve se)
Daewoo Nubira S 1,6 `97
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jeste snadnejsi reseni prodava se takova oboustranni lepici paska a nemusite schanet lepidlo
jen musi byt teplneodolna, ja sem ji kupoval primo v nejakych autodilech, primo sem se zeptal neco cim se da prilepit zrcatko a dali mi tu pasku je to ctverecek 2x2 cm a stoji 13 kacek

Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
nic proti doublemontu (oboustr.lepící páska) ale schválně spočítej dny (nebo možná snad i hodiny) za jak dlouho ti to zrcátko znova upadne. Jsem zvědav,jak tu pásku potom půjdeš reklamovat 

EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Mě to vyšlo na 100 Kč....zajel jsem do Autoskel a od mechanika si to nechal přilepit....očistil sklo nějakým sajrajtem, sloupnul zbytek lepidla z toho "kousíčku" a pak přilepil...zabandážoval to papírovou lepící páskou....a druhej den jsem zrcátko namontoval...je to peerfektně udělaný od profíka a drží jako víra
...a za pár kaček 

Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no to nevim za jak dlouho upadne zatim drzi uz druhy rokcobyll píše:nic proti doublemontu (oboustr.lepící páska) ale schválně spočítej dny (nebo možná snad i hodiny) za jak dlouho ti to zrcátko znova upadne. Jsem zvědav,jak tu pásku potom půjdeš reklamovat

Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
taky jsem si zpetny zrcatko nechtene urazil... napred jsem to lepil sekundakem, ale to bylo tak na dva dny, nez lepidlo zmrzlo a znovu upadlo... pak jsem zasel do AutoKelly a dali mi oboustranou pasku s nejakym penovym stredem - sice za 50kc, ale uz dva roky to drzi jak das 

UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
- ghostik
- Kontaktovat uživatele:
Sliby
No mě už to lepili v rozmezí tří měsíců třikrát v autsklech. Vždy se dušovali, že jestli to upadne tak praskne i sklo. Stejně to upadlo, a to jsem do toho ani nemusel žduchnout. Stačilo jen zkusit nastavit zrcátko. Dnes jsem volal do AutoKelly a dozvěděl jsem se, že mají obou strannou lep. pásku, nějakou novinku za 100,- CZK. Zítra tam zajedu a vyzkouším.
Daewoo Nubira Wagon 1,6 SX v plné palbě s LPG r.v.99 s hóóóóódně velkou spotřebou.
TICO r.v.96 malinké ale milé.
TICO r.v.96 malinké ale milé.