cim prilepit spatne zrkadlo?

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

hipi

cim prilepit spatne zrkadlo?

Příspěvek od hipi »

Caute, stala sa mi taka vec, stahoval som krabicu a odbil som si s nou spatne zrkadlo co je na celnom okne prilepene. teraz tam sice drzi ale len silou vole a samozrejme sa kyve. Skusal som to prilepit chmoprenom, samozrejme ze to nedrzalo. Viete poradit nieco lepsie?
Daewoo Nubira S 1,6 `97
Reklama

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Re: cim prilepit spatne zrkadlo?

Příspěvek od Petr S. »

hipi píše:Caute, stala sa mi taka vec, stahoval som krabicu a odbil som si s nou spatne zrkadlo co je na celnom okne prilepene. teraz tam sice drzi ale len silou vole a samozrejme sa kyve. Skusal som to prilepit chmoprenom, samozrejme ze to nedrzalo. Viete poradit nieco lepsie?
Samo.Prodává se na to speciální lepidlo. Je k tomu taková sítka a celé to stojí cca 200kč. Hlavně to nelep vteřinákem,bo ti prdne okno!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
PEZ

Příspěvek od PEZ »

Nejjednodušší pro tebe bude když se zeptáš tam kde mění přední skla, a když se na ně pěkně usměješ tak ti to tam i nalepí - teda to platí jen pro Janu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Š120; Felicie combi 2x; Renault 19; Renault Thalia; Kia Shuma; Daewoo Evanda
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

ahoj snad jsme to pochopili spravne a utrhnul jsi ho cele od okna.(nechapu jakto ze drzi ale kyve se)
tak sada pro lepeni zrcatka je ke koupi tadyhttp://tuning.autodoplnky.cz/autokosmet ... ml-s280031
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
hipi

Příspěvek od hipi »

palikx píše:ahoj snad jsme to pochopili spravne a utrhnul jsi ho cele od okna.(nechapu jakto ze drzi ale kyve se)
tak sada pro lepeni zrcatka je ke koupi tadyhttp://tuning.autodoplnky.cz/autokosmet ... ml-s280031
no jadnoducho, zrkadlo drzi este kusok lepidla na kraji lepiacej plochy, ale je ho malo, takze sa to zrkadlo kyve.
Daewoo Nubira S 1,6 `97
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hahá, včera jsem zabrzdil...nijak prudce a najednou zrcátko odpadlo :lol: :lol: :lol: no mazec.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

jeste snadnejsi reseni prodava se takova oboustranni lepici paska a nemusite schanet lepidlo :D jen musi byt teplneodolna, ja sem ji kupoval primo v nejakych autodilech, primo sem se zeptal neco cim se da prilepit zrcatko a dali mi tu pasku je to ctverecek 2x2 cm a stoji 13 kacek :D :D
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
cobyll

Příspěvek od cobyll »

nic proti doublemontu (oboustr.lepící páska) ale schválně spočítej dny (nebo možná snad i hodiny) za jak dlouho ti to zrcátko znova upadne. Jsem zvědav,jak tu pásku potom půjdeš reklamovat :D
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
nubilpg

zrdcatko

Příspěvek od nubilpg »

Taky mi upadlo, koupil jsem v bamaxu lepicí oboustrannou pásku z nápisem 20 kg - zrdcátko drží perfektně. s páskyjsem použil asi 2,5 cm tak mi ještě zbylo asi 2 m na příště. celá sranda vyšla na 160 kč.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Mě to vyšlo na 100 Kč....zajel jsem do Autoskel a od mechanika si to nechal přilepit....očistil sklo nějakým sajrajtem, sloupnul zbytek lepidla z toho "kousíčku" a pak přilepil...zabandážoval to papírovou lepící páskou....a druhej den jsem zrcátko namontoval...je to peerfektně udělaný od profíka a drží jako víra ;) ...a za pár kaček ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D dobrý lepidlo jsme za mých mladých let dělali z hladké mouky smíchané s vodou! Lepili jsme s tím draky a vůbec co šlo. Zpětný zrcátka se tehdy používaly jiného typu, takže nevím!
Obrázek
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

cobyll píše:nic proti doublemontu (oboustr.lepící páska) ale schválně spočítej dny (nebo možná snad i hodiny) za jak dlouho ti to zrcátko znova upadne. Jsem zvědav,jak tu pásku potom půjdeš reklamovat :D
no to nevim za jak dlouho upadne zatim drzi uz druhy rok :D oni totiz existuji pasky primo na lepeni zrcatek, tak nevim proč by to melo upadnout
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

taky jsem si zpetny zrcatko nechtene urazil... napred jsem to lepil sekundakem, ale to bylo tak na dva dny, nez lepidlo zmrzlo a znovu upadlo... pak jsem zasel do AutoKelly a dali mi oboustranou pasku s nejakym penovym stredem - sice za 50kc, ale uz dva roky to drzi jak das :lol:
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
ghostik
Kontaktovat uživatele:

Sliby

Příspěvek od ghostik »

No mě už to lepili v rozmezí tří měsíců třikrát v autsklech. Vždy se dušovali, že jestli to upadne tak praskne i sklo. Stejně to upadlo, a to jsem do toho ani nemusel žduchnout. Stačilo jen zkusit nastavit zrcátko. Dnes jsem volal do AutoKelly a dozvěděl jsem se, že mají obou strannou lep. pásku, nějakou novinku za 100,- CZK. Zítra tam zajedu a vyzkouším.
Daewoo Nubira Wagon 1,6 SX v plné palbě s LPG r.v.99 s hóóóóódně velkou spotřebou.
TICO r.v.96 malinké ale milé.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“