Přední světla
Moderátor: Blue Lanos
- romishowski
Tak jsem dovez auto. Mechanik vyleštil polykarbonát,foto dodám zítra. Ale chyba je v čočce.Vypadá to,že stínítko je posunuté a cloní žárovce. Proto ten výkon světlometu je malý.Reflektor neměl rozebraný,protože neměl čas.Ale do dovolené se to opraví.
Daewoo Leganza CDX 2.0, /1999/, full výbava, vše ve stříbrné metalíze,bez tempomatu,Clarion DRX6575Rz, SKYPE: jironov
- Reklama
rovnaký problém
Ahoj. Na inom mieste tohoto fóra sa pokúšam riešiť rovnaký problém. Kam som sa zatiaľ dostal? Obdobný problém riešia majitelia Fiatov (myslím, že hlavne Marea má s tým veľké problémy). Bohužiaľ momentálne nemám priestor, takže skús www.fiatbravoklub.com, určite tam niečo nájdeš. Záleží na tom, či sa to bude dať aplikovať na naše vozy (otázka použitých materiálov, technológií a pod.). Jedno je isté: je nutné nájsť spôsob, ako reflektor rozlepiť. Držím palce! Ak budem rýchlejší, ozvem sa. Ak bude niekto iný, poprosím o info. Dík.
- peter27
- Kontaktovat uživatele:
Re:
takze staci to vylestit zvonku a svieti skoro jak nove ? pripadne to doplnit lepsimi H1 ?dnalor píše:Ja to riešim tak, že idem k autolakírnikovi a on mi tou ručnou leštičkou prešmyrkluje veľmy jemným šmyrklom a pastou na leštenie. Má to hotové za 5min a ja mu dám 100,-. Ja mám jedno svetlo tiež nové ale po vyleštení neviedieť žiadny rozdiel.
mal som vselico od TATRA 613 po momentalnu Leganzu
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přední světla
Presne tak stačí keď si trocha zručný dákou pastou a najlepšie je do vrtačky šupnúť gumený kotúč a na neho leštiacie hubky no a môžeš začať já to robím tak 2x do roka ale zatil len na jednom bo druhé mám nové
A tie H1 skus Osram silver star alebo Night Breaker ale o tom sa tam taky dočítáš

Doporučuju tempop a filcový kotouč do vrtačky. Výsledek? Jako nové,ale chce si to pohrát. Dělal jsem to kámošovi na Fordu a málem ho ranilo,protože už si málem kupoval nové světla.

Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
ja som to uz na viacerych autach robil najprv 1500 vkou brusnym papierom pod vodou a potom 2500 vkou uplne do leskla umyt ususit a prelakovat bezfarebnym lakom a svetla ako nove to iste som robil aj na zadnych svetlach bo co som pozeral leganzy vacsinou mali zozlknute svetla ba az nepriehladne a jednoznacne by som volil nightbreakery su perfektne-peha- píše:Presne tak stačí keď si trocha zručný dákou pastou a najlepšie je do vrtačky šupnúť gumený kotúč a na neho leštiacie hubky no a môžeš začať já to robím tak 2x do roka ale zatil len na jednom bo druhé mám novéA tie H1 skus Osram silver star alebo Night Breaker ale o tom sa tam taky dočítáš
![]()
![]()

mal som TATRA 613, VW GOLF II,VW GOLF III -opel vectra 2,0 16V r.v2000
Pulírovanie a tepovanie automobilov zalešťovanie škrabancov Tel:0907 849 756
Nikdy jsem světla neměnil a pořád jsou jako nové..
...žárovky mám Osram +90% a svítí velmi dobře

-
- Kontaktovat uživatele:
Mne dneska Kočka prešla STKčkom aj s xenonomy a boli perfekne nastavené
Jo a svetla si leštím každý mesiac takže pohoda.No kamoš má pasata a ten má neuveritelne žlté svetla také som ješte nevidel na žiadnom Daewátku 

jednu som nasiel so zltymi ale kvalitnymi neviem preco mu tak zozlkli toto je des kukni http://daewoo-leganza.autobazar.eu/20-c ... 70804.html-peha- píše:Mne dneska Kočka prešla STKčkom aj s xenonomy a boli perfekne nastavené![]()
![]()
Jo a svetla si leštím každý mesiac takže pohoda.No kamoš má pasata a ten má neuveritelne žlté svetla také som ješte nevidel na žiadnom Daewátku
a ked sa mozem spytat cim lestis svetla??to ich prebehnes tempom?bo ja pouzivam na pulirovanie aut sadu troch past 1,2,3 3 na hrube lestenie 2 na dolestenie a 1 do uplneho lesku a je to poznat potom ale aj tempo robi divy
-
- Kontaktovat uživatele:
Používam leštiacu pastu na karosériu ale vlasne len na jedno lebo druhé mám nové,no ani to nie je problém lebo v PL sa dajú nové svetla zohnať kus za 60€ takže v najhoršom výmena,no ale fakt sa dajú očisttiť aj velmi žlté už sme to tu velakrát preberali aj v iných typoch

- Přílohy
-
- New mask (2).jpg (75.61 KiB) Zobrazeno 2581 x
no nieje v tom rozdiel ako keby si mal obe nove inak cez tu masku ti prudi dobre vzduch??-peha- píše:Používam leštiacu pastu na karosériu ale vlasne len na jedno lebo druhé mám nové,no ani to nie je problém lebo v PL sa dajú nové svetla zohnať kus za 60€ takže v najhoršom výmena,no ale fakt sa dajú očisttiť aj velmi žlté už sme to tu velakrát preberali aj v iných typoch![]()
![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano prúdí a lepšie ako originál maska no a ten vzor je objednávaný cez cobratuning
Jo a prosim ťa necituj len píš odpovede,citovanie len v nutnom prípade,tu vetšinou vieme komu to patrí

Jo a prosim ťa necituj len píš odpovede,citovanie len v nutnom prípade,tu vetšinou vieme komu to patrí

peha kde si zohnal tu masku?je perfektna
-
- Kontaktovat uživatele:
No masku mám z PL od Hanzyho(za to mu môžem velmi pekne ďakovať) a najprv tam bol čierný ťahokov a potom ten plech od Cobra Tuningu je na objednávku a dosť ťažko sa schánal ale nakoniec sa to podarilo

- Přílohy
-
- New mask (5).jpg (73.9 KiB) Zobrazeno 2556 x
-
- New mask (3).jpg (47.9 KiB) Zobrazeno 2556 x
-
- new mask (4).jpg (84.24 KiB) Zobrazeno 2556 x
kolko ta stala?dala by sa este zohnat?