Inac folie si kludne mozes dat na zadne a zadne bocne skla.
Ak chces mat problemy tak si ich daj aj na predne bocne skla.

Moderátor: Blue Lanos
Každá montážní firma,co má homologované folie. Mě to dělali v Dubči v Praze.michal_ píše:o te homologavi uz jsem neco slysel ale jak se to da udelat? nebo spis kdo to delaPetr Soukup píše:Clapci i do předu už jdou folie s homologací,viz Milosh a jeho astra a jestli máte peoblém s viděním přes ně,tak nedávat tak tmavé.![]()
![]()
![]()
Já mám v zadu na 3dveřích tmavou a na bocích o něco světlejší a vidim úplně bez problémů,mám přeci boční zrcátka.
v USA to ma katzdy druhy auto a nikomu to nevadi.Viktor píše:Nahodou ja s Krtkem celkom suhlasim v tom jednom bode, ze je des ist za autom ktore je ofoliovane, nic nevidiet, musim stale brzdit, lebo neviem vobec aka je situacia pred danym vozidlom.
Na druhej strane folie su niekedy fajnJe to rovnake ako s xenonmy, pre teba super, pre oproti iduce auta v tme a v zakrute ktoru nepoznas doslova o zivot, keby vsetky vozidla mali folie, resp. xenony pockajte ako by vam to zacalo razom vadit
pokial je to kazde x-te auto, nejako to prezijem ...
milosh píše:v USA to ma katzdy druhy auto a nikomu to nevadi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |