Ložiska zadní nápravy

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
marabu68

Ložiska zadní nápravy

Příspěvek od marabu68 »

ví někdo jak velký problém je sundat ložiska zadní nápravy ? a kolik asi stojí nové ? v kely jsem narazil na sadu za 4200 , hodně mi hučí a už je to za jízdy nesnesitelné myslel jsem že to dělají gumy ale hučí to i při zvednutem autu jak roztočím kola . náboj jsem zhodil a ložisko má už patřičnou vůli ...tak je asi zapotřebí vyměnit ....Dělal to už někdo ? má někdo skušenosti ?
Marabu
Daewoo Tacuma 2.0 + LPG -2001
Reklama

marabu68

Re: Ložiska zadní nápravy

Příspěvek od marabu68 »

tak jsem to rozebral a zjistil jsem že vlastně ložisko je celej náboj ,tedy aspon vrchní plášt ložiska je ten náboj samotný a vnitř jsou dva věnečky s ložisky s každé strany a na nich konický vnitřní plášt ,nevím jestli se vyplatí měnit jen ty věnečky ,s kuličkami ,okem nepoznám jestli jsou pláště vymačkané .
jak už jsem to měl rozebrané tak jsem tam natlačil plno vazelíny po dotažení zpět,se nic nezměnilo vůle tam není ale hučí to stále

cena náboje s abs je 2900 a to nevím jestli je tam to ložisko nebo ne tedy jestli je to komplet
Marabu
Daewoo Tacuma 2.0 + LPG -2001
blackjohn

Re: Ložiska zadní nápravy

Příspěvek od blackjohn »

V Drafelu ho mají něco kolem 2000Kč http://www.czdrafel.cz/naboj-zadniho-ko ... cuma-p3398
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Odpovědět

Zpět na „TACUMA/REZZO“