Ložiska zadní nápravy
Moderátor: Blue Lanos
Ložiska zadní nápravy
ví někdo jak velký problém je sundat ložiska zadní nápravy ? a kolik asi stojí nové ? v kely jsem narazil na sadu za 4200 , hodně mi hučí a už je to za jízdy nesnesitelné myslel jsem že to dělají gumy ale hučí to i při zvednutem autu jak roztočím kola . náboj jsem zhodil a ložisko má už patřičnou vůli ...tak je asi zapotřebí vyměnit ....Dělal to už někdo ? má někdo skušenosti ?
Marabu
Daewoo Tacuma 2.0 + LPG -2001
- Reklama
Re: Ložiska zadní nápravy
tak jsem to rozebral a zjistil jsem že vlastně ložisko je celej náboj ,tedy aspon vrchní plášt ložiska je ten náboj samotný a vnitř jsou dva věnečky s ložisky s každé strany a na nich konický vnitřní plášt ,nevím jestli se vyplatí měnit jen ty věnečky ,s kuličkami ,okem nepoznám jestli jsou pláště vymačkané .
jak už jsem to měl rozebrané tak jsem tam natlačil plno vazelíny po dotažení zpět,se nic nezměnilo vůle tam není ale hučí to stále
cena náboje s abs je 2900 a to nevím jestli je tam to ložisko nebo ne tedy jestli je to komplet
jak už jsem to měl rozebrané tak jsem tam natlačil plno vazelíny po dotažení zpět,se nic nezměnilo vůle tam není ale hučí to stále
cena náboje s abs je 2900 a to nevím jestli je tam to ložisko nebo ne tedy jestli je to komplet
Marabu
Re: Ložiska zadní nápravy
V Drafelu ho mají něco kolem 2000Kč http://www.czdrafel.cz/naboj-zadniho-ko ... cuma-p3398
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm