Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Chlape tak to je nemilé. Destičky z 1.8 8v nejdou na 1.5 16v ,protože jsou menší. 16ventil má větší kotouče. No já bych začal u odvzdušnění celé brzdové soustavy,pěkně kolo po kole.Dark69 píše:Zdravim vas mam vazny problem dnes ked som zabrzdil smykom zistil som ze mi brzdi smykom iba lava strana a prava vobec!!pritom ma vobec netaha do strany...a problem je v tom ze som myslel ze brzdy su ok a o tyzden idem na STKmna uz porazi od kedy som kupil to auto problem na problem sa vali
...ked som pozrel na brzdy zistil som ze lave strana oblozenie ktore brzdi je skoro cele zodrete a k tomu este aj podlozene plechmi aby strmen dotlacil oblezenie o kotuc ale brzdi to dobre ta strana!!druha strana prava ma skoro nove oblozenie a nebrzdi..ako to opravim??tu pravu stranu...lavu vymenim za nove dosticky a s pravu si neviem poradit aby to brzdilo neviem co s tym...dakujem za rychlu pomoc...a mozem pouzit brzdne dosticky ktore su z nexie 1.5 8V 55KW na moje auto nexia 1.5 16V 66KW?dakujem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |