Dalsi kto chce od nas zdrhnut!!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Cena je to po přepočtu na CZ opravdu dost vysoká!!! 

Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje 

- Reklama
- Blue Lanos
Tak co lacetti nezlevnilo ked si nejak do neho nejel??milosh píše:Dane, neboj, ja cekam az lacetti zlevni a jdu do nejNo driv ale asi do predchoziho modelu, uvidime

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G

- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
Jasne ze sme to poznali
Ale k tomu tuneni Mildo to si myslel ako zert doufam
Lebo ty tunit teda urcite nebudes skor predas aj tie alu kola co su na nej a das tam plechace
(to bol tiez vtip ak to jde poznat) 

Ale k tomu tuneni Mildo to si myslel ako zert doufam

http://www.cardomain.com/id/27101976

- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Nebudem si tu přece hanit auta , ale nepříjde mi Astra kvalitnější než Nubira, spíš dražší , protože je německá , ale Opel není pro Němce tou nejprestižnější automobilkou......... Korejci musí držet krok s Evropou a pořád se mají ještě co prosazovat na trhu , takže tam se ta kvalita spracování hlídá asi víc .
Ale nebojím říct , že ti opravdu závidím ten automat , kdysi jsem jel automatem mojí šéfky ( honda CRX ) do Norimbega na otočku a byl to zážitek , tenkrát asi i z auta ........
Ale nebojím říct , že ti opravdu závidím ten automat , kdysi jsem jel automatem mojí šéfky ( honda CRX ) do Norimbega na otočku a byl to zážitek , tenkrát asi i z auta ........
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Co na ní chceš votunit ? Kdyby jsi chtěl vodtunit , tak přední spojler ( ten gumovej ) pasuje na Matize , já a Ondra ho tam máme a tuším , že ho shání Badger ( má zlatýho Matize) .....milosh píše:ale prd, jen proste srovnani nubira vs. astra mi vysla astrule. sice drazsi, ale kvalitnejsi a proste bude lip votunitHabron píše:Tak Milosh teď zase bude prosazovat Astru. Loni to ještě bylo ... kup si nexii

MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tak kolegovia dnes Objednany novy Hyundai Accent 1,5 CRDI VGT v krasnej svetlulinko modro sedej metalize ako ma Dan lacetti v kombiku
do tyzdna je doma ... v plnej palbe ... 110 konikov
)
juhaha ako sa tesim ... ale nessinka ostava doma

DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
Nerobia Astry náhodou v madarsku?Tomáš píše:Nebudem si tu přece hanit auta , ale nepříjde mi Astra kvalitnější než Nubira, spíš dražší , protože je německá , ale Opel není pro Němce tou nejprestižnější automobilkou......... Korejci musí držet krok s Evropou a pořád se mají ještě co prosazovat na trhu , takže tam se ta kvalita spracování hlídá asi víc .
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
miloschi tak ja taky zacnu srovnavat
astra v vovo V40 ,,,,,,,.......!!!!!....!!!!,,,,,,!!ůů!!!__ myslim ze sem vyhral

astra v vovo V40 ,,,,,,,.......!!!!!....!!!!,,,,,,!!ůů!!!__ myslim ze sem vyhral

Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW