A co nabízíš?Badger píše:Ale kdyby jste náhodou chtěl někdo přejít k Vodafone, tak dejte vědět![]()

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Všechno co je v nabídce VodafoneHabron píše:A co nabízíš?Badger píše:Ale kdyby jste náhodou chtěl někdo přejít k Vodafone, tak dejte vědět![]()
Skromné přáníHabron píše:No tak to se asi moc nedomluvíme, já myslel, že bys mohl utrousti nějakou tu kartičku s voláním úplně zadara, a ono nic ... nevadíBadger píše: Všechno co je v nabídce Vodafone
Tak volání skoro úplně zadara?Badger píše:Skromné přáníHabron píše:No tak to se asi moc nedomluvíme, já myslel, že bys mohl utrousti nějakou tu kartičku s voláním úplně zadara, a ono nic ... nevadíBadger píše: Všechno co je v nabídce Vodafoneto by bohužel opravdu nešlo
Zkus vybrat něco jiného
Co takhle 300min. úplně zadarmoHabron píše:Tak volání skoro úplně zadara?Badger píše:Skromné přáníHabron píše: No tak to se asi moc nedomluvíme, já myslel, že bys mohl utrousti nějakou tu kartičku s voláním úplně zadara, a ono nic ... nevadíto by bohužel opravdu nešlo
Zkus vybrat něco jiného
Takovej paušálek za stovku a v tom 300 minutek?
Těch tady je dostHabron píše:Tak jo, beru. Budu vám dělat šéfa.Badger píše:Co takhle 300min. úplně zadarmoTo by jsi u nás, ale musel pracovat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |