Mám Vodafone a jsem velice spokojený ( 300min. měsíčně zdarma

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Vzhledem k "množství" operátorů na ČR/SR trhu to bude jistě zajímavé a pestré témaBadger píše:Ahoj všem, zřejmě to tu ještě nebylo, tak pro zajímavost.Jakého máte mobilního operátora a jak jste s ním spokojeni???
Mám Vodafone a jsem velice spokojený ( 300min. měsíčně zdarma) Jak jsou na tom ostatní???
Jak kteří. Já už jsem třeba ve druhém zaměstnání, kde musím soukromé hovory platit, i když se bohatě vejdu do paušálu a neprovolám nic navíc, prostě mně spočítají cenu za minutu, jako bych volal nad rámec paušálu. Takže na nějaká soukromá volání ze služebního kašlu, mám svého Oskara Odepiš a pro soukromá volání na mobily holt v práci používám pevnou linkuMirek píše:Já: Eurotel, zdarma nemám nic (to asi mají jen uživatelé služebních mobilů),
Ale kdyby jste náhodou chtěl někdo přejít k Vodafone, tak dejte vědětdjpsx píše:T-Mobile T30....není to kdovíco, ale stačí....jak se říká "neurazí nenaštve"..
to badger: kšeft ti neudělám
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |