Problem: nejde to

BTW, mam tam vlastne relatko oddelene od zvysku, lebo prepajat spinacie casti (tak ako na fave) sa celkom nepodarilo (bez toho, aby to zjavne dymilo).
thx.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
A co by si chtel??? od Korejcu...Granko píše:to je ok, len som predpokladal, ze ked to riesia este na urovni spinania relatka, tak na vystupe bude stava stale.
BTW, nenasiel som relatko dialkovych svetiel, to su vazne spinane priamo na volante ?? Ked ich zapnem, tak nikde nic necvaka. inak kvalita tej poistkovej skrinky je uboha. predtym, nez som ju vybral, tak bolo potrebne po nej trocha buchnut, aby sa rozsvietili parkovacky, teraz mi zasa blika signalizacia nezapnutych pasov. ked sa tam nieco doserie, tak to uz nikto neda dohromady, vsetky kable rovnakej farby....
Jo tak to musis resit jak Korejci....pokus omylpetrm píše:Tak tak a teď si vem že mi to přijede do dílny že je tam elektrickej problém a žádný pořádný a dobrý schéma není
Looooooooooooolpetrm píše:Jo už sem si párkrát nevěděl rady a řešil to pomocí silného drátu místo pojistky a koukal sem kde to začne hořet![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |