Moderátor: Blue Lanos
Pěkný denpetrm píše:Dokud funguje nesnaž se to pochopit chladič nezachráníš až přestane chodit nadobro tak to opravíme
Jo řekl bych že uplně stejně je na tom Akri podle mě vám chlapci nějaké to médium uteklo a prostě se blíží konec jak bude teplo a začnete ji používat tak se vlivem toho sepnutí a zvýšení tlaku bude ztrácet dál a čeká vás výměna chladičeMareman píše:Tak dneska ráno při nule opět nefungovala a odpoledne při kladných teplotách zase sepla. Vypadá to že přece jen je asi část tlaku ta tam a rozdíl teplot způsobuje pokles a navýšení tlaku kolem hranice u které už klima nesepne anebo ještě ano. Jinak si to neumím vysvětlit
No tak to né soudruhu, to neberempetrm píše:Jo řekl bych že uplně stejně je na tom Akri podle mě vám chlapci nějaké to médium uteklo a prostě se blíží konec jak bude teplo a začnete ji používat atk se vlivem toho sepnutí a zvýšení tlaku bude ztrácet dál a čeká vás výměna chladičeMareman píše:Tak dneska ráno při nule opět nefungovala a odpoledne při kladných teplotách zase sepla. Vypadá to že přece jen je asi část tlaku ta tam a rozdíl teplot způsobuje pokles a navýšení tlaku kolem hranice u které už klima nesepne anebo ještě ano. Jinak si to neumím vysvětlit
Na kolik prijde ta vymena chladice klimy ? Taky me to cekaJo řekl bych že uplně stejně je na tom Akri podle mě vám chlapci nějaké to médium uteklo a prostě se blíží konec jak bude teplo a začnete ji používat atk se vlivem toho sepnutí a zvýšení tlaku bude ztrácet dál a čeká vás výměna chladiče
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |