Moderátoři: Blue Lanos, Admins
mozna by nebylo od veci domluvit vic aut, pokud meli clenove zaujem a treba by byla naka slevickaRadoslav Hološka píše:Zdravim kolegovia!
Trosku ste ma sklamali s tym pitim,hulenima droghami... Ja som myslel,ze len auta nas naplnaju a nie kofein a kokain
.
Ale podme k veci. Ivan,chiptuning je kusok od Bratislavy (ten moj upravca). Je potrebne to najprv s nim telefonicky dohodnut a je to cena samozrejme bez papiera ale so zarukou a zalohou povodnych dat. Ak nebudete spokojni,osadi Vam naspat povodny cip. Kua,dufam ze mi AUTOSABY zaplati za taku reklamu a taky zaujem z Vasej strany...![]()
Skyline GTR,na Lanosa NO PROBLEM,motor je tam podobny ako v Nexii (myslim tym skoro objem,pocet ventilov atd.,akurat ze Nexia ma este rozdelovac). Vtedy mi ten tuner rozpraval,ze robil aj Lanosy,Nubiry,Leganzy atd. Z tych oslovenych vyhral u mna prave preto,ze mal najviac skusenosti vseobecne s chipmi aj Daewami. A o to ide nie?
Ak by som ja sam nebol spokojny,neodporucal by som Vam to,kolegovia. Ale je to spicka!
Tak az si pujdes "vyzvednout" ty penize z banky, tak dej vedet...ja se pridamTomas T. píše:No ja som tam volal. A uz to asi zdrazelo hovoril ze okolo 7000Sk ale ak pojdeme viacerí bude zlava. Ja na 100percent pojdem ale az ked dam vyfuck, filter, podvozok a kotuce!!!! Takze to nejaky ten mesiac potrva zalezi od toho aku banku vykradnem a kolko $$$$ tam preve vtedy bude.
No toto nie moc dobra sprava pre DaewakovIvan píše:Jasně, počítám s tím. Ale až po prázdninách...
Teda vlastně: možná se mi naskytne možnost koupit Octavii 1.8T 20V 150 HP. Pokud by to vyšlo, tak bych asi dal s těžkým, opravdu s těžkým, srdcem Nexii pryč...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |