Keď sa mu dovoláš, daj vedieť...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
no pochval sa s tym radiom ako?ppp píše:Tiez som si myslel, ze "made in china" nieco znamena, ale nie je to uplne tak. Napriklad elta a asi aj silvercrst sa robia v nemecku (aj ked vnutornosti maju urcite hlavne z azie) a ludia o nich nevravia ako o kvalite. Akurat som nenasiel pre pionierov a pjasonikov na porovnanie udaje o skresleni. eviete niekto ako su na tom tieto zvucnejsie znacky? Mam na mysli modely do 5tsk.
zabudol som a prihlasitAnonymous píše:no pochval sa s tym radiom ako?ppp píše:Tiez som si myslel, ze "made in china" nieco znamena, ale nie je to uplne tak. Napriklad elta a asi aj silvercrst sa robia v nemecku (aj ked vnutornosti maju urcite hlavne z azie) a ludia o nich nevravia ako o kvalite. Akurat som nenasiel pre pionierov a pjasonikov na porovnanie udaje o skresleni. eviete niekto ako su na tom tieto zvucnejsie znacky? Mam na mysli modely do 5tsk.
Ja by som povedal, že určite, pretože na to nabíjanie, čo spomínaš sa využíva 5V (myslím) napájanie z USB portu - a to tam byť musí...DREAM píše:vsechno pekny diky...me by ale zajimalo nejvic parve ten usb port...a to jestli muzes ukusit jestli se zarizeni pres usb nabijeji ...
telefon,hdd prehravace atd...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |