YAKUMO PDA Alpha GPS/ 64MB RAM/ 32MB ROM,
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843288 muze nekdo prosim Vas, kdo se v tom trosku vyzna, porovnat tento stroj s Acerem n35? diky moc

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Pěkný večerBlue Lanos píše:tiez zatial ACER
Pěkný večerDocent píše:Za 8,5 kKč S DPH??? A kde? Já ho zatím viděl nejlaciněji těsně pod 10.
To jo bez map, to mas recht, ale kdo rikal, ze chci kupovat mapyDocent píše:jj, odkaz je můj, jenže Acer n35 GPS se prodává ve 2 verzích, jedna bez map, druhá s Pocket KIM Pro CZ, vyjde o něco výhodněji, než kdyby si člověk koupil verzi bez map + k tomu mapy, ale doporučená cena pro tu druhou verzi je dle zastoupení Acer 9.990,- Kč BEZ DPH, takže pokud ji někde za tuhle cenu nabízejí S DPH, je to cena víc než slušná. Těch 8,5 kKč je podle mne 100% za verzi bez map.
Je jen otázka času, kdy ti bude GPS na ukradených mapách ukazovat polohu s přesností +- autobus, nebo tak +- 3 km...Akri píše:To jo bez map, to mas recht, ale kdo rikal, ze chci kupovat mapy![]()
Bavime se o zarizeni
Docent píše:Je jen otázka času, kdy ti bude GPS na ukradených mapách ukazovat polohu s přesností +- autobus, nebo tak +- 3 km...Akri píše:To jo bez map, to mas recht, ale kdo rikal, ze chci kupovat mapy![]()
Bavime se o zarizeni
Osobně vidím rozdíl mezi zhovadilostí od Mrqosoftu, kam si programátoři, patrně z přemíry volného času, naprogramují průlety nad hřbitovem se svými náhrobky, a mezi dobře zpracovanou mapou.
To druhé si rád koupím, to první mně nestojí ani za crack, existují srovnatelní náhrady zadarmo.
LOL tak ty si opravdovej docent...Docent píše:Je jen otázka času, kdy ti bude GPS na ukradených mapách ukazovat polohu s přesností +- autobus, nebo tak +- 3 km...Akri píše:To jo bez map, to mas recht, ale kdo rikal, ze chci kupovat mapy![]()
Bavime se o zarizeni
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |