YAKUMO PDA Alpha GPS/ 64MB RAM/ 32MB ROM,
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843288 muze nekdo prosim Vas, kdo se v tom trosku vyzna, porovnat tento stroj s Acerem n35? diky moc

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
Pěkný večerBlue Lanos píše:tiez zatial ACER

To jen tak ale dejte na mě pro naši potřebu zatím plně postačí.Takovou přesnost neměly ani rakety Persching
  To jen tak ale dejte na mě pro naši potřebu zatím plně postačí.Takovou přesnost neměly ani rakety Persching  Doufám,že jsem to napsal správně.
 Doufám,že jsem to napsal správně.
Pěkný večerDocent píše:Za 8,5 kKč S DPH??? A kde? Já ho zatím viděl nejlaciněji těsně pod 10.

))))))
))))))
To jo bez map, to mas recht, ale kdo rikal, ze chci kupovat mapyDocent píše:jj, odkaz je můj, jenže Acer n35 GPS se prodává ve 2 verzích, jedna bez map, druhá s Pocket KIM Pro CZ, vyjde o něco výhodněji, než kdyby si člověk koupil verzi bez map + k tomu mapy, ale doporučená cena pro tu druhou verzi je dle zastoupení Acer 9.990,- Kč BEZ DPH, takže pokud ji někde za tuhle cenu nabízejí S DPH, je to cena víc než slušná. Těch 8,5 kKč je podle mne 100% za verzi bez map.

AKRI - (byl) Muž z Ria !

Je jen otázka času, kdy ti bude GPS na ukradených mapách ukazovat polohu s přesností +- autobus, nebo tak +- 3 km...Akri píše:To jo bez map, to mas recht, ale kdo rikal, ze chci kupovat mapy
Bavime se o zarizeni
Docent píše:Je jen otázka času, kdy ti bude GPS na ukradených mapách ukazovat polohu s přesností +- autobus, nebo tak +- 3 km...Akri píše:To jo bez map, to mas recht, ale kdo rikal, ze chci kupovat mapy
Bavime se o zarizeni
Osobně vidím rozdíl mezi zhovadilostí od Mrqosoftu, kam si programátoři, patrně z přemíry volného času, naprogramují průlety nad hřbitovem se svými náhrobky, a mezi dobře zpracovanou mapou.
To druhé si rád koupím, to první mně nestojí ani za crack, existují srovnatelní náhrady zadarmo.
 ja jen ze mapy nejsou predmetem diskuse, ze tu resime PDA jako zarizeni
 ja jen ze mapy nejsou predmetem diskuse, ze tu resime PDA jako zarizeni 
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
LOL tak ty si opravdovej docent...Docent píše:Je jen otázka času, kdy ti bude GPS na ukradených mapách ukazovat polohu s přesností +- autobus, nebo tak +- 3 km...Akri píše:To jo bez map, to mas recht, ale kdo rikal, ze chci kupovat mapy
Bavime se o zarizeni
 ))
))
 Vyzera to na celkom slusne zariadenie.
  Vyzera to na celkom slusne zariadenie. 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |