Tak alarm chcem dat aj ja ale neviem aky by bol dobry. Tak aby spolupracoval s centralnym. Potom problem je ako to zapojit.conpet píše:Taky chci dat alarm s dalkou, ale jeste jsem ani nenaselkde je schovana ridici jednotka centralu. Kde ze je ????

Moderátor: Blue Lanos
 kde mam v aute tu RJ centralu
  kde mam v aute tu RJ centralu  

Hmm celkom dobra cena 880Kc (u nas 1099Sk), len ci to bude spolupracovat s centralom.conpet píše:Ja chci dat tohle : http://www.molpir.cz/CZ/NOVINKY/lightsecurity.htm
ale porad nevimkde mam v aute tu RJ centralu

??? Nebo to je snad tajna informace pro pana Bonda
 ??? Nebo to je snad tajna informace pro pana Bonda 
 . Nasiel som konecne F15, nejaky srandista tam dal 5A (ma byt 20A) takze bola co?
. Nasiel som konecne F15, nejaky srandista tam dal 5A (ma byt 20A) takze bola co?  No predsa v prdeli
 No predsa v prdeli  . Ale este stale mi nesvieti pol pristrojovky, nejdu hodiny, nechapem hmlovky (naco je to tlacidlo vpravo hore pri palubovke s logom hmloviek) a nezasuva sa mi antena
. Ale este stale mi nesvieti pol pristrojovky, nejdu hodiny, nechapem hmlovky (naco je to tlacidlo vpravo hore pri palubovke s logom hmloviek) a nezasuva sa mi antena  . Ale ja sa nevzdam
. Ale ja sa nevzdam  .
. Blocare centralizara
 Blocare centralizara  Mam to tady jako blok 35 je to samostatna sekce asi na vodici 15 s podle vseho 30 amperovou pojistkou
 Mam to tady jako blok 35 je to samostatna sekce asi na vodici 15 s podle vseho 30 amperovou pojistkou  Asi vodic X6A jen ak jsem to zblyk za chvili jdu do prace. Jinak vodice nebo sorky X61 X62 X64 X62A je zamek a zadni central asi bez konektoru k jednotce K18 Ale jsou to prasata jsou tady jednoduchy motorky to docela smrdi i kdyz maj jeden zamek tak je to nezajima. Mno ale trosku pruser s alarmem nedela to dobrotu. Mno nic treba vam to pujde. Koukne te se na to - sekce elektroinstalace
 Asi vodic X6A jen ak jsem to zblyk za chvili jdu do prace. Jinak vodice nebo sorky X61 X62 X64 X62A je zamek a zadni central asi bez konektoru k jednotce K18 Ale jsou to prasata jsou tady jednoduchy motorky to docela smrdi i kdyz maj jeden zamek tak je to nezajima. Mno ale trosku pruser s alarmem nedela to dobrotu. Mno nic treba vam to pujde. Koukne te se na to - sekce elektroinstalace  Mno po pravde nevim ted kam to prdnout. Protoze nepouzivaj plnej central ale releovku a jednoduchej central bude to chtit se na to podivat. Ale s jablotronem by to slo. Jeste ne to kouknu ve vlaku
 Mno po pravde nevim ted kam to prdnout. Protoze nepouzivaj plnej central ale releovku a jednoduchej central bude to chtit se na to podivat. Ale s jablotronem by to slo. Jeste ne to kouknu ve vlakuMne nešli hodiny, zrkadla a osvetlenie odkladacej skrinky u spolujazdca a bola to prepalená poistka v poistkovej skrinke u šoféra. Na kryte je znázornené ktorá poistka je čo, ale je to aj v návode na Espero na konci knižky. To tlačidlo v pravo hore na palubovke "hmlovky" je na zapínanie zadného hmlového svetla, pozor funguje iba keď máš zapnuté stretávacie svetlá a predné hmlové svetla - vypínač vľavo hore. S anténou som aj ja bojoval - nezásuvala sa mi celá, jeden diel zostal trčať. Rozobral som ju, vyčistil, namazal a teraz mi ide. Ešte jedna rada, nestriekaj prút WD 40, radšek ho vyčisti Kontoxom 5 a potom namaž Kontoxom 10. Nezabudni potom vrátiť hadičku odvodu vody z anténu do blatníka.ppp píše:Central je v polskom manuale na str. 551.
Ja som uz cast elektriny odhalil. Nasiel som konecne F15, nejaky srandista tam dal 5A (ma byt 20A) takze bola co?
No predsa v prdeli
. Ale este stale mi nesvieti pol pristrojovky, nejdu hodiny, nechapem hmlovky (naco je to tlacidlo vpravo hore pri palubovke s logom hmloviek) a nezasuva sa mi antena
. Ale ja sa nevzdam
.
 Jeste se ozvu zatim se mejte
 Jeste se ozvu zatim se mejteRJ je vlavo hore pod palubovkouSato píše:No RJ centralu som tiez hladal ale nenasiel teraz pozeram ten polsky manual. O elektrike sa tam pise od strany 501. zatial som o RJ centralu nenasiel nic.
 .
.Tak to dneska proverim. Zatim jsem tam nasel jen ten pipak na pasy. Uvidimestanoc píše:RJ je vlavo hore pod palubovkouSato píše:No RJ centralu som tiez hladal ale nenasiel teraz pozeram ten polsky manual. O elektrike sa tam pise od strany 501. zatial som o RJ centralu nenasiel nic.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |