Barva Kalose
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
To: Monika
... a nechceš se zaregistrovat? Se mi zdá, že zkušenosti s Kaloskem už máš, soudím podle tvých účastí v jiných diskuzích
a myslím, že ženskou tady fakt ještě nemáme
Jinak k té barvě: osobně se mi líbí černá, ale pořídil jsem si stříbrnou
asi jsem tuctově nudný, ale nechtělo se mi čekat 1/2 roku na jinou barvu a v salóně měli jenom tu světle modrou a ta mi moc nejede...

Jinak k té barvě: osobně se mi líbí černá, ale pořídil jsem si stříbrnou

asi jsem tuctově nudný, ale nechtělo se mi čekat 1/2 roku na jinou barvu a v salóně měli jenom tu světle modrou a ta mi moc nejede...
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
to: Tompetr a Pietro
no, abyste se nepletli, moje znalost autíček je taky převážně "slepičí" - pod kapotu taky většinou nelezu.
Asi tak, co se týče provozních věcí, to jo, ale co a jak se v té plechovce hýbe a proč - tak to nechávám raději jiným.
Až bude chvilka, tak se zaregistruju, teď nějak nestíhám.

Asi tak, co se týče provozních věcí, to jo, ale co a jak se v té plechovce hýbe a proč - tak to nechávám raději jiným.
Až bude chvilka, tak se zaregistruju, teď nějak nestíhám.
Barva Kalose
Přeji všem hezké letní dny,
Mám Kalose sedan DOHC (16V) od 01/2004 a najeto cca 17 tis. Km. Barva super červená 73L. Výběr barvy byl podmíněn i tím co zrovna měli a také tím, že je to bezpříplatková barva. Po víc jak ročním užívání jsem max. spokojen - bez závad. Barva 73L je, podle mne, u tohoto vozu nejlepší. Vůz tak vypadá sportovně. Budu teď přelepovat B sloupky plast. folii černé barvy. Nemáte někdo zkušenosti s jinou barvou předního dílu masky chladiče (červený s černou mřížkou na zadní straně dílu)? Uvažuji o jeho přelakování na černo nebo na chrom.
Mám Kalose sedan DOHC (16V) od 01/2004 a najeto cca 17 tis. Km. Barva super červená 73L. Výběr barvy byl podmíněn i tím co zrovna měli a také tím, že je to bezpříplatková barva. Po víc jak ročním užívání jsem max. spokojen - bez závad. Barva 73L je, podle mne, u tohoto vozu nejlepší. Vůz tak vypadá sportovně. Budu teď přelepovat B sloupky plast. folii černé barvy. Nemáte někdo zkušenosti s jinou barvou předního dílu masky chladiče (červený s černou mřížkou na zadní straně dílu)? Uvažuji o jeho přelakování na černo nebo na chrom.

Mám taky Kalose sedan 1,4 16V zřejmě v Super červené 73L, protože to byla (kromě bílé) jediná barva bez příplatku, jak tady psal anonymní Jan. Původně jsem šel auto objednávat s tím, že chci pastelově modrou 32U. Měli tam v té modré předváděcí vůz a moc se mi líbila.
Nakonec jsem se nechal překecat na lepší výbavu a barvu bez příplatku (Super červenou) - auto bylo prý jediné k dispozici v centrálním skladu a dali mi slevu 11 litrů. Jsem spokojený, ta červená je taky pěkná.
Dokud jsem neměl černé boční lišty (nebyly v ceně), tak to nebylo ono.
Stejně mi ale přijde 8 litrů příplatek za barvu docela dost.
Nakonec jsem se nechal překecat na lepší výbavu a barvu bez příplatku (Super červenou) - auto bylo prý jediné k dispozici v centrálním skladu a dali mi slevu 11 litrů. Jsem spokojený, ta červená je taky pěkná.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
příplatek je hustý, ale lepší než barva, která se ti nelíbíMirek píše:Mám taky Kalose sedan 1,4 16V zřejmě v Super červené 73L, protože to byla (kromě bílé) jediná barva bez příplatku, jak tady psal anonymní Jan. Původně jsem šel auto objednávat s tím, že chci pastelově modrou 32U. Měli tam v té modré předváděcí vůz a moc se mi líbila.

PS: u sedana už se mi červená moc nelíbí....
Barva Kalose
Dík za hlasování a za příspěvky. To je nás tu jen 15? Koncem měsíce bych měl mít modrého 3D Kalose. Jestli tmavá, nebo světlá modrá, to se uvidí...
Re: Barva Kalose
Neviem, či nás je tu iba/až 15. Každopádne, vitaj na palube a veľa štastných kilometrov!-)Dvain píše:Dík za hlasování a za příspěvky. To je nás tu jen 15? Koncem měsíce bych měl mít modrého 3D Kalose. Jestli tmavá, nebo světlá modrá, to se uvidí...
BTW: S akým motorom?
Re: Barva Kalose
1,4 16V bez klimatizace...mipo píše:Neviem, či nás je tu iba/až 15. Každopádne, vitaj na palube a veľa štastných kilometrov!-)
BTW: S akým motorom?