mrk píše:nesouhlas
Robert píše:nesouhlas

nesouhlas s cim (tedy u boba tusim, ale u mrk ne)
heledte se mne je to jedno, jak uz tady padlo - je-li dukaz, ze to delali a maji atestaci ci cokoliv z mateze, ... nevidim problem pokud ji nemaji, pak pujdu k tomu, komu to mohu otlouct o hlavu
k cene a vztahu levne jestli se rovna kvalitni
ono je levne a levne - ja chip za 7tisic povazuji levny, cip za 2tisice povazuji za podezrele levny, zvlast, pokud by se melo jednat o chip otestovany a provereny/overeny
nicmene je to asi takto - kdo jste za to auto zaplatil stovku a mate sanci si za desitku poridit motor - tak do toho jdete - kdo ma auto v zaruce a vi, ze novy motor bude stat desitky tisic se asi rozhodne jinak
ja kdyz budu kupovat pocitac na hrani, koupim ho kdekoli - autocont, mironet, ... kdyz na praci, pujdu si pro dell, hp ev. asus - stejny je to u aut, kdo chce aby mu vydrzelo, zaplati, komu je to jedno (to nemyslim zle, ale proste jsou lidi, co to za rok, dva roky strelej a je jim to jedno) bude kupovat podle ceny
opakuji cip na felicii bude levnejsi (ackoli za kvalitni si taky zaplatite), protoze je to rozsireny, jsou data, software a zarizeni
jetli nekdo veri v kvalitni ocipovani matize za dva tisice, tak mu timto posilam pusu na dobrou noc, bude pet, tak uz je cas jit spat ...