Předpokládám, že za ty peníze je k tomu na dobu jednoho roku přičmoudlej občan, kterej myje okna zevnitřOndras píše: Doufám, že za těch 1200 něco vydrží...![]()

Moderátor: Blue Lanos
Předpokládám, že za ty peníze je k tomu na dobu jednoho roku přičmoudlej občan, kterej myje okna zevnitřOndras píše: Doufám, že za těch 1200 něco vydrží...![]()
Beru neco podobnyho, jen mam dojem, ze asi za 50 za kus...Richard píše:Kupuju jen gumičky a ještě mi dají vybrat barvu a cena je tuším 30,- za pár a jsou silikonový![]()
Coze? U me po 4 max 6 mesicich maji dostLoobo píše:jak tak na to koukam, tak jsem asi jedinej, co tam ma 5tym rokem ty originaly co?![]()
![]()
Zatim s nima nebyl vubec problem, ale juknu jestli nejsou zpuchrely
Je to super. Zatím mi je nikdo nešlohnul i když Mates stál 3 týdny na parkovišti, co jsem byl ve Finsku (šlohli mi jen 2 zbývající chrom. čepičky ventilků). Naštěstí jsou Valea poměrně nenápadné. Stírají furt velmi hezky. Už jsem viděl na autoburze imitaci za asi 300Kč, ale asi to nebude ono...zabijec píše:Ondráši, jaké máš po pár měsících zkušenosti se stěrači Valeo, nebo už ti je někdo šlohnul?
Taky se přidávám do seznamu spokojených uživatelů ValeaOndras píše:Je to super. Zatím mi je nikdo nešlohnul i když Mates stál 3 týdny na parkovišti, co jsem byl ve Finsku (šlohli mi jen 2 zbývající chrom. čepičky ventilků). Naštěstí jsou Valea poměrně nenápadné. Stírají furt velmi hezky. Už jsem viděl na autoburze imitaci za asi 300Kč, ale asi to nebude ono...zabijec píše:Ondráši, jaké máš po pár měsících zkušenosti se stěrači Valeo, nebo už ti je někdo šlohnul?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |