Nemá někdo zkušenosti s výměnou ? Nebo doporučení na nějaký servis v Praze a okolí?
 Nemá někdo zkušenosti s výměnou ? Nebo doporučení na nějaký servis v Praze a okolí? 
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
 jeden mi řekl že mám dát řidký olej a další tam dal zase nějaký hustý
 jeden mi řekl že mám dát řidký olej a další tam dal zase nějaký hustý  No zkusim tohle tim nic nepokazim už
 No zkusim tohle tim nic nepokazim už  Pak dám vědět
 Pak dám vědět 

Tak volám mechanikovi a on at s tim zas přijedu ale jedu zrovna na víkend pryč
 Tak volám mechanikovi a on at s tim zas přijedu ale jedu zrovna na víkend pryč  Tak snad dojedu do kempu a uvidim co zas vymyslí...
 Tak snad dojedu do kempu a uvidim co zas vymyslí...  se z toho zbláznim
 se z toho zbláznim 

To může být jaký koliv olej ale toto ne !!! Víte většinou, že jsem měl Espace a píšu to proto, že jsem loni
  To může být jaký koliv olej ale toto ne !!! Víte většinou, že jsem měl Espace a píšu to proto, že jsem loni
 Nakonec mi cvaká katalyzátor což jsem nikdy neslyšel
 Nakonec mi cvaká katalyzátor což jsem nikdy neslyšel  Při tom to byl kovový zvuk.... Tak mám aspon motor jako po GO
 Při tom to byl kovový zvuk.... Tak mám aspon motor jako po GO  Tak ted někde sehnat katák za fajn cenu a Nubira bude jak nová
 Tak ted někde sehnat katák za fajn cenu a Nubira bude jak nová 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |