Čaute Zdenek Karviná.

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

To už radši zarezlý brzdiče
 To už radši zarezlý brzdiče  
Rycharde,záleží co máš za systém,já mám 4 bodové vstřikování LPG cca 3 roky a po předělání mi to taky pípá,ale jen chvíli,pak se to přepne na plyn a je ticho.Richard píše:Těch dekladovaných 33 lt a 28 není tak velký rozdíl, navíc ten zvukový signál se bere kde ? je možný, že v nádrži ještě je plyn. Já jedu bez signálu dokud to nezačne bejt líný a začne to po přidání plynu "nejet" na volnoběh to ještě frčí a dostanu tam něco přes 40 litrů.... ale i záleží jakým tlakem ti to pumpa plní, mělo by to být stejný ale nemusí to být .... tak když je vyšší tlak, dostaneš do nádrže víc a obráceně....
 )
) Zase přetlačováním deformuješ plovák ,který v dohledné době bude se muset dát do pořádku a nebo se sekne a natankuješ tak leda prd.. už
 Zase přetlačováním deformuješ plovák ,který v dohledné době bude se muset dát do pořádku a nebo se sekne a natankuješ tak leda prd.. už  

. Jinak spotřeba je o prumeru 6,5 - 7,5 litru kolikrat i vetší a to díky tomu že pod 120 km/h se mi nejak nechce jezdit.Absolvoval jsem jizdu do max 50-70 km/h spotreba necelych 5l. Je fakt ,že i kvalita plynu se liší ,stejne jako benzinky šidí benzín , šidí  i LPG. Když si to človek pohlidá  zjistí ze levne lpg vyjde nakonec stejne jako o neco dražši a kvalitnější ..
 . Jinak spotřeba je o prumeru 6,5 - 7,5 litru kolikrat i vetší a to díky tomu že pod 120 km/h se mi nejak nechce jezdit.Absolvoval jsem jizdu do max 50-70 km/h spotreba necelych 5l. Je fakt ,že i kvalita plynu se liší ,stejne jako benzinky šidí benzín , šidí  i LPG. Když si to človek pohlidá  zjistí ze levne lpg vyjde nakonec stejne jako o neco dražši a kvalitnější ..  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |