Jinak já jen napsal, že je více daewáků co už chtělo Baldovec, takže je asi jasné, že to bude asi příští rok Baldovec v podání staré party, takže nic špatného jsem nenapsal

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Kuaaaaaaaaa!!! Já už nevim jak to mám napsat,aby jsi to ty pičo pochopil!!!!! Nikdo z vás tady nepochopil oco tady jde!!!!!! Tady nejde o žádné Daewoo,nebo Chevrolet,proč tady meleš furt něco o staré partě,ty si laskavě asi tak 10x přečti co tady píšu,pak si to 10x rozmysli a pak teprve odpověz!!!!! Jde nám všem,co nás označuješ za starou partu,dát opět toto rozjebané foru aveoclubem dohromady a udělat jeden sraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Scorpion.11 píše:No ty jsi napsal ohledně Olšovce a Baldovce a Petr rýpnul, že musíš psát Aveoticky a pak jsi dopsal zase ty, že Aveoticky nechápeš....., ale už jsi tam zapomněl napsat, že ti vadí to dohadování, prudění atd. Obraťme list, protože to nemá cenu.
Jinak já jsem už psal dříve, že se může klidně najít jiný vyhovující kemp než Olšovec, ale ty kempy jsou skoro z 90% stejný a osobně jedu na sraz, takže toho času stejně není a v neděli může každý si udělat výlet kam chce. Baldovec je jiná kapitola a pro mě tabu, to by byli řeči kdybychom tam udělali sraz
Je vidět,že Hanzyho neznáš.saamm píše:No je k popukání si přečíst poslední dva příspěvky. Vy dva se jebete ale ten kdo se směje je zakladatel tohoto ujetého tématu. Vždyť je o ničem. Hanzy si dělá prdel z každého a všeckých.
Máš recht, až by som ťa stretol, rozbil by som ti hubu, následne sa ti ospravedlnil a bolo by to zrejme O.K.Petr S. píše:Je vidět,že Hanzyho neznáš.saamm píše:No je k popukání si přečíst poslední dva příspěvky. Vy dva se jebete ale ten kdo se směje je zakladatel tohoto ujetého tématu. Vždyť je o ničem. Hanzy si dělá prdel z každého a všeckých.Smire,myslo si co chceš,je mi to volné,ale už jsem to neprodejchal. A kdyby jsi pořádně četl,tak jsem se na konci příspěvku za vulgarismi omlouval.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |