Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co mě dnes nepotěšilo
Srandisto... Já to neměl rozbitý ani zdaleka takhle a dnes mně přišel mail od pojišťovny - oprava 65 111,- Kč, včetně DPH
.

† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Podľa prijímacieho technika v servise,majiteľ už do opravy nešiel,vyhodnotili to na totalku,tam bol totiž načatý aj motor
aj z pisťovne bol odhlásený ku koncu Februára /února, fotka je práve z tých čias
Výsledek vyhledávání Vytisknout
Zobrazené informace vyhovují zadaným údajům: SPZ vozidla ve smlouvě: 5A54195, Pojištění odpovědnosti účinné k datu: 1.1.2014
Upozornění: uvedené informace jsou převzaté od jednotlivých pojistitelů a mají pouze informativní charakter.
SPZ vozidla Druh vozidla Tovární značka Pojistitel Pojištění od – do
5A54195 OSOBNÍ AUTOMOBILY ŠKODA
UNIQA POJIŠŤOVNA, A.S.
tel.: 800120020
tel.: 225393111
fax: 225393777
e-mail: likvidace.vozidla@uniqa.cz
e-mail: uniqa@uniqa.cz
WWW: http://www.uniqa.cz
6.12.2011 - 27.2.2014

aj z pisťovne bol odhlásený ku koncu Februára /února, fotka je práve z tých čias
Výsledek vyhledávání Vytisknout
Zobrazené informace vyhovují zadaným údajům: SPZ vozidla ve smlouvě: 5A54195, Pojištění odpovědnosti účinné k datu: 1.1.2014
Upozornění: uvedené informace jsou převzaté od jednotlivých pojistitelů a mají pouze informativní charakter.
SPZ vozidla Druh vozidla Tovární značka Pojistitel Pojištění od – do
5A54195 OSOBNÍ AUTOMOBILY ŠKODA
UNIQA POJIŠŤOVNA, A.S.
tel.: 800120020
tel.: 225393111
fax: 225393777
e-mail: likvidace.vozidla@uniqa.cz
e-mail: uniqa@uniqa.cz
WWW: http://www.uniqa.cz
6.12.2011 - 27.2.2014
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Tak tento snímek mne také vůbec ... nepotěšil a zajímalo by mne jak tato Leganza Jakuba / alias Latreleho celkově dopadla ? Nevíte někdo ?
2.0 VCDI LT+ 2013
Proto jsem zakoupil vlastní antény a kromě státního poplatku zlodějské ČT ani prt
Kdo potřebuje ten kybl sraček co denně vysílaj, je to hnojiště moderních producentů a tzv. televizních hvězdiček.

Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
...no jo, ladinku taky řešení ovšem jak pro koho, jsem taky naštvaný na UPC u nás už nedodává nova sport a to je pro mě moto GP s tréninky od pátku, na Fandovi druhý program ten UPC zachoval jsou už jenom samotné závody ale minule jsem přišel o třídu moto 3 a ta je pro mě letos velmi zajímavá, máme dva účastníky. Hanika je v prestižní stáji KTM a chytá se ve svém prvním ročníku GP. Prostě jsem fanoušek.
A náhradní slovak sport to je hnůj, při cyklistice komentátor div nechrápe, kolegové na slovensku promiňte ale zvyknul jsem si už na určitý standart komentátorů a není to o jazykovém problému.
...Jinak HBO aj. duševní sračky mě až tak neberou s tím s Tebou souhlasím. Ale sport kanály to je něco jiného.
Mějte se fajn.
A náhradní slovak sport to je hnůj, při cyklistice komentátor div nechrápe, kolegové na slovensku promiňte ale zvyknul jsem si už na určitý standart komentátorů a není to o jazykovém problému.
...Jinak HBO aj. duševní sračky mě až tak neberou s tím s Tebou souhlasím. Ale sport kanály to je něco jiného.
Mějte se fajn.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
JJ soulasím, já chytám sport na ČT v HD , je tam asi 30 programů, na kabelovce jsem za základ platil 450kč + poplatek. Tak jsem dal antény /jen pokojové/ a jede to od té doby bez problémů a ušetřím peníze.
Edmund Burke
Edmund Burke
...jo jasně HD je i v pozemním vysílání i když většina televizí dnes je již minimálně full HD, ...no jo ale placené některé sportovní kanály ( nova sport, eurosport aj. ) nejsou v pozemním vysílání. Vysílání je poměrně kvalitní, mám tak náhradní příjem na pokojovou anténu. Šel bych na satelit ale cloní mě barák a pokud to nedám na střechu jsem bez šance. Vyjednal jsem satelit pro celý dům s minimálním nákladem asi 400tisíc Kč pro 64 bytových jednotek celkem dohromady i s kvalitním rozvodem s prací komolet. Ale místo toho představenstvo pustilo do domu Centrio ( druhá kabelovka ) a to jsou diletanti a tak máme UPC a Centrio a na něj nadávají ti co si naběhli, prostě hloupé jednání představenstva anebo chytré pro jejich kapsu ale o tom by to nemělo být. Dosud u UPC platím 650 Kč - internet, telefon, televize s HD a balíčkem sport. Samozřejmě to se bude stále navyšovat, jak jinak.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
UPC internet 40 , platím 360kč i s pronájmem routru. Vždycky ukončím starou smlouvu po vypršení a uzavřu novou na člena rodiny, jinak by to sekali za 1000kč měsíčně
. Nevím jakej mají management ,ale kdyby trochu mysleli nemontovali by lidi satelity antény a nehledali jiná náhradní řešení. Tomu se říká diferenciace trhu
jinak co mě netěší je svírání svěrače před státnicama, který se kvapem blíží ,ještě týden a vypukne peklo
Už se učím druhej měsíc každej dn, hrabe mě už z toho 

jinak co mě netěší je svírání svěrače před státnicama, který se kvapem blíží ,ještě týden a vypukne peklo

Edmund Burke
Edmund Burke
To je nějaké divné? Já mám upc 120+140 programů za 937kč měsíčně. Jinak Milane Centrio je hrozná s..čka! Seká se settopbox a na servis přijdou tak za týden. 

Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
- Scorpion.11
Tak používáme u nás kabelovku digitální TV 48x, digitální rozhlas 13x a platíme za rok 968 Kč včetně DPH

AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
-
- Kontaktovat uživatele:
Ježkový voči... 937 Kč měsíčně za TV???Petr S. píše:Já mám upc 120+140 programů za 937kč měsíčně.
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
...jo jo Petře Centrio je sračka s kupou nasranej lidí co si naběhli.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Vyjednal jsem satelit pro celý dům s minimálním nákladem asi 400tisíc Kč pro 64 bytových jednotekSerpico píše:...jo jo Petře Centrio je sračka s kupou nasranej lidí co si naběhli.
Mějte se fajn

To je jasný že to nemohlo projít
Nejprve si lidi řeknou že to je drahý a potom že budeš mít třeba provizi 10% a tak to neschválí. Jojo není nad to bydlet v paneláku pořád je co řešit na co si stěžovat a nic neudělat pro zlepšení jenom pomlouvat druhý. Už nikdy více
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)