Moderátor: Blue Lanos
myslis teda, ze ted mam jet na serizeni k púlynarum? ono na benzin mi rekl, ze je to naprosto ukazkovy, ale ze plyn mi oni neseridej, jen ten benzin, takze co?palikx píše:Tak to maš pěknou story a přesně takhle bychom to řešili.takže jestli se ti rozsvitil zas tak se tam knim otoč at je vidět co to je.tipuju to zas na lambdu ale děje se to díky plynu.Protože po přepnutí na benzin tam je trochu jina směs (je v ní trochu plynu)Ale stejně by to nemělo udělat tak mě napada jestli není nějakej problem v nastavení přepínaní b-p.To chce opět plynaře.To maš teda docela blbý.![]()
![]()
jasne, budu to sledovat, zitra se nikam nedostanu, tak se s nim na tu diagnostiku domluvim aspn po telefonu co a jak, popripade, to tam necham, ale uz tam nemuzu byt cele odpoledne jako dnes, a na ten plyn zavolam a poptam se, zitra podam hlaseni, at si v obrazepalikx píše:no zkusil bych to ale nejdřiv asi musíš zjistit proč se rozsvitila ta mrcha.Takže asi ta diag a pak se u nich uvidí.A plynařum bych aspon zavolal a zeptal se na to.OK
jo jeste neco, nevis jestli by mela byt ta krivka z lambdy na tom grafu v tech vrskach obla? ja ji mam jak vysitou, ale nahore je kostrbata, i kdyz pravidelne, ale me se zda, ze by mela byt oblapalikx píše:Ja vim že ty si toto nenechaš ujít.Tvůj nazor jsem již pochopil.a akri ok napiš zajíma mě to.
Kdyby se nam něco podobneho stalo.
aha tak to jo.palikx píše:Ne je ostra a tak to ma byt.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |