spínač vyhřívání zadního okna má už v sobě ledky s odporem připravené
 a zde je fotodokumentace

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

ak by si chcel tak ti možem poskytnúť podrobné foto ako rozobrať panel ovládania kúrenia
 ak by si chcel tak ti možem poskytnúť podrobné foto ako rozobrať panel ovládania kúrenia   

len si zapametaj ako boli tie bowdeny pretiahnuté popod palubku aby sa ti to nejako nepoplietlo
 len si zapametaj ako boli tie bowdeny pretiahnuté popod palubku aby sa ti to nejako nepoplietlo   tu je aspoň foto pre predstavu, von idu pomerne ľahlo,  pri spätnej montáži tie očká lanka niečim natri
  tu je aspoň foto pre predstavu, von idu pomerne ľahlo,  pri spätnej montáži tie očká lanka niečim natri  

ale asp pre predstavu
 ale asp pre predstavu   

odpor LEDky je vo vnútri v tej plastovej obímke , kde bola origo žiarovka
 odpor LEDky je vo vnútri v tej plastovej obímke , kde bola origo žiarovka   
   potom tam len pôvodnú obímku už aj s LED  nasadím tak ako bola
 potom tam len pôvodnú obímku už aj s LED  nasadím tak ako bola  

len zajtra niesom dom tak ked tak až v nedeľu no
 len zajtra niesom dom tak ked tak až v nedeľu no   je to celkom pracná robota , ale ty si frajer to zmákneš
  je to celkom pracná robota , ale ty si frajer to zmákneš   
   oplatí sa to , je to úplne znema,a hlavne úspora predsa LED je LED
  oplatí sa to , je to úplne znema,a hlavne úspora predsa LED je LED   ja som to mal za asi 5 hod. hotové aj s nákupom vecí  a tým že som musel asi dvakrát z takým rozobratým  autom odskočiť a vybaviť si veci
  ja som to mal za asi 5 hod. hotové aj s nákupom vecí  a tým že som musel asi dvakrát z takým rozobratým  autom odskočiť a vybaviť si veci  

tebe to pôjde jedna radosť
  tebe to pôjde jedna radosť   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |