Orezlé kovové části pod volantem
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
to nevim, my ho naopak nenavidime, po nem nechce chytat barvaMareman píše:>> Akri >> Jakým způsobem se používá odrezovač? Natřít, nechat zaschnout, pak setřít a znovu natřít odrezovačem?

Je to stejna pakarna, jako opravovat lak na zavoskovanem aute

- Blue Lanos
...aha tak to moj by sa tazko potom opravoval 

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Tak čím to mám odrezit a pak ošetřit?Akri píše:to nevim, my ho naopak nenavidime, po nem nechce chytat barvaMareman píše:>> Akri >> Jakým způsobem se používá odrezovač? Natřít, nechat zaschnout, pak setřít a znovu natřít odrezovačem?![]()
Je to stejna pakarna, jako opravovat lak na zavoskovanem aute

Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Schválně jsem se na to koukal u Matize a Nubiry . Originál to není nijak povrchově ošetřený a je to z obyč plechu
. Náznaky koroze to má u obou , ale zrzavý to teda není . Funkčnost to rozhodně neohrožuje a vidět tam normálně taky není , tak co řešit? Ono to neshnije dřív než celý auto .

MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
No mě to přišlo orezlý dost.Tomáš píše:Schválně jsem se na to koukal u Matize a Nubiry . Originál to není nijak povrchově ošetřený a je to z obyč plechu. Náznaky koroze to má u obou , ale zrzavý to teda není . Funkčnost to rozhodně neohrožuje a vidět tam normálně taky není , tak co řešit? Ono to neshnije dřív než celý auto .

J8 myslím, že zatíkáním to není. Oddělal jsem ty plasty kolem volantu a v tom vrchním díle je přišroubovanej taky plech......a z té volné strany je orezlejpetrm píše:To jsou silný plechy a ty jen tak neproreznou neboj opravdu je to jen povrchové ale jde o to jestli ti tam někudy nezatýká když to máš hodně rezavý

Pojem HODNĚ je možná dost relativnípetrm píše:Kdo řiká že nemáme jen to neřešíme a ty si psal že to máš HODNĚ orezlý já na tom mám jen takovej semišovej povlak

Já si náhodou koupil i sprej.......ale jelikož by to dopadlo tam, že by byly pedály i volant zalitý v Hammeritu, tak jsem radši zvolil metodu nejstaršího řemeslaAkri píše:Koukam, ze Mareman si vzal do ruky stetku, to bude natirat ted vsechno, jak rikame my lakyrnici : "stetky jsou dobry jen ve vinarnach"![]()