Šikovní kluci z Koreje totiž použili na uchycení volantu a pedálů nijak povrchově upravený plechy. Nechápu proč to není alespoň pozinkovaný

Sundávali jste někdo ty plasty kolem a pod volantem? Máte tam taky rozkvetlou zahradu?

Moderátor: Blue Lanos
Tak to se schválně podívej. A jestli to máš nastříkaný barvou, tam mi to radši ani neříkej.........že se na to vykašlali jenom u měAkri píše:ja se podivam, ono nesmis brat v uvaho Blueovo auto, to neni smerodatny, ten nejezdi ani v desti![]()
ale my chceme, co bychom lakovali, kdyby to lidem nerezloMareman píše:Já ale neciBlue Lanos píše:jj ked prsi tak du peskyAle zase co sa cudujes v Italii nesnezi (skoro) a neposypa sa kamenmi takze to nemams mat od coho obite. Ale je tam vlhkejsi vzduch ako tu takze preto to mas vo vnutri viac oreznuty
![]()
No zatím jo, ale už pžemejšlím jak buržoustovi Blueovi seberu garageAkri píše:ja se mrknu az zitra, dnes uz do garaze nejdu, jo a mimochodem, parkujes venku vid?Mareman píše:>> Akri >> Ty se koukej podívat jak ti to tam vypadá. A doufám, že narozdíl od tématu ohledně měsíčních nákladů na beneli mě nezklameš![]()
![]()
![]()
To leda s barakem, on to ma totiz v nemMareman píše:No zatím jo, ale už pžemejšlím jak buržoustovi Blueovi seberu garageAkri píše:ja se mrknu az zitra, dnes uz do garaze nejdu, jo a mimochodem, parkujes venku vid?Mareman píše:>> Akri >> Ty se koukej podívat jak ti to tam vypadá. A doufám, že narozdíl od tématu ohledně měsíčních nákladů na beneli mě nezklameš![]()
![]()
![]()
No mě by stačila i garáž......ale když mi cpete i bárák.......Akri píše:To leda s barakem, on to ma totiz v nemMareman píše:No zatím jo, ale už pžemejšlím jak buržoustovi Blueovi seberu garageAkri píše: ja se mrknu az zitra, dnes uz do garaze nejdu, jo a mimochodem, parkujes venku vid?![]()
A máš na tom barvu nebo pozink?Peggy píše:Já jsem absolutně bez Koroze. Do konce jsem to pod tim volantem měl taky rozebraný a absolutně čistý a netknutý. Lanos 98.
Musí se ti tam bud srážet vlhko a nebo ti tam zátýká kolem předního okna když prší. Jinak si to numim vysvětlit.
Peggy
kamarade, myslim, ze to budes mit jak liska jen tyMareman píše:A máš na tom barvu nebo pozink?Peggy píše:Já jsem absolutně bez Koroze. Do konce jsem to pod tim volantem měl taky rozebraný a absolutně čistý a netknutý. Lanos 98.
Musí se ti tam bud srážet vlhko a nebo ti tam zátýká kolem předního okna když prší. Jinak si to numim vysvětlit.
Peggy
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |