no a prave som narazil na temu, kde chrudoš pisal o tom vrzgani; to by malo spravit dotiahnutie srob

tu zaruku ale tak skoro nerozdycham ...
Moderátor: Blue Lanos

... neporadi pls niekto kvalitny certifikovany servis na LPG? niekde na trase Revuca - Roznava - Kosice, pripadne Revuca - Poprad - Ruzomberok?
 ... neporadi pls niekto kvalitny certifikovany servis na LPG? niekde na trase Revuca - Roznava - Kosice, pripadne Revuca - Poprad - Ruzomberok? Neměl jsem tím na mysli, že budeš cestovat tak daleko, abys tam montoval LPG. Jen jsem chtěl říct, že když to montuje u nás bez ztráty záruky, tak snad by to mělo být i u vás stejné?! Záleží vše na konkrétních servisech. Pokud se konkrétní servis rozhodne toto montovat oficiálně, tak o záruku nepřijdeš. Kdo to nemontuje říká, že záruku ztratíš, že to není pro Cruze povolené. Stejně tak je to i s E85. Zatím to v Chevroletu nemontují nikde, proto je tam ta ztráta záruky.
  Neměl jsem tím na mysli, že budeš cestovat tak daleko, abys tam montoval LPG. Jen jsem chtěl říct, že když to montuje u nás bez ztráty záruky, tak snad by to mělo být i u vás stejné?! Záleží vše na konkrétních servisech. Pokud se konkrétní servis rozhodne toto montovat oficiálně, tak o záruku nepřijdeš. Kdo to nemontuje říká, že záruku ztratíš, že to není pro Cruze povolené. Stejně tak je to i s E85. Zatím to v Chevroletu nemontují nikde, proto je tam ta ztráta záruky.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |