Mareman píše:
No tak to jsem se trefil. Taky mi přišlo divný, že by ta LEDka u hodin byla jenom blikač......
Ta LED-ka na stredovom paneli ma funkciu "oznamovaca" stavu imobilizera. Ak nie je vlozeny kluc v zamku zapalovania, alebo je vypnute zapalovanie, LED blika s "kratkymi" zableskami (plni funkciu "vystrahy" pre pripadnych zlodejov)
Ak je v zamku zapalovania kluc s kodom, ktory ma riadiaca jednotka v pamati a zapalovanie je zapnute, LED je zhasnuta.
No a ak je v zamku zapalovania kluc bez cipu, pripadne s cipom, ktoreho kod RJ nema v pamati, tak po zapnuti zapalovania LED blika "dlhymi" zableskami a oznamuje, ze dany kluc nepozna. V tomto stave nie je mozne nastartovat, aj ked svietia kontrolky na palubovke a starter je funkcny. (Tento stav nastane aj vtedy, ak nie je v poriadku snimac kodu - mne ho menili dva krat. Preto tak dobre poznam, ako ta LED-ka funguje

)
>Mareman: "Mám k autu jenom jeden klíč a chci si udělat alespoň obyčejnej, abych se případně dostal do auta...........tak to pak zkusím jestli ta LEDka zhasne i když otočím obyčejným klíčem"
Nezhasne. Bude blikat dlhymi zableskami. A s takymto klucom nenastartujes. Ak chces funkcny kluc, musis zohnat kluc s cipom, zabehnut do servisu, aby kod kluca zapisali do pamate RJ, a tak jej oznamili, ze aj tento kluc je "pravy"

V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black