Moderátor: Blue Lanos
Zni to zajimaveSkylineGTR píše:Při běžné nenásilné jízdě to skoro neuslyšíš, ale věř mi, že na to budeš častěji šlapat, abys to slyšel, je to paráda...
Motor má rychlejší odezvu na plyn a prý to i šetří palivo, ale to nebude, když na to budeš furt šlapat, že.....![]()
PS: Každý laděný výfuk neřve!!!!
ja tam mam green vlozku cena 2100sk,motor je daco pruznejsiBlue Lanos píše:Chceme si ted aj s eMKom kupit filter ale len vlozku! Nebudeme sa bavit o znacke su len dve, ktore prichadzaju do uvahya bude to zalezat LEN od toho, ktora bude lacnejsia. Zaujimalo by ma ci to ma vobec nejaky vyznam, za predpokladu, ze nechcem davat otvorene sanie??
Je lepsie radsej menit papirofku povedzme kazdych 10tis km (alebo castejsie) za par Sk alebo vyvalit 2000sk a viac za vlozku + nejaky cistiaci mr. properk tomu??? Vykon ani zvuk to citelne asi nezvysi takze...
ak ide do motora viac vzduchu tak to urcite ma vyznam ,Blue Lanos píše:...ale ja to v zime nebudem menit furt. Jazdim tak 7,5km do prace a vzime mam motor teply tak na 3/4 cesty a pri hribe sa ani neohreje a zrat to bude jak besneRiesim len vlozku ci ma cenu o tom uvazovat alebo je to skoda 2 litrov??
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |