pridam sa k tomu, pretoze uz som to tu aj ja riesil, a nevyriesil

podla popisu ti to robit to co mne, len ja som asi ten stastnejsi, rpetoze mne to robi iba na dialnici pri otackach na 3000. vtedy zacnu skakat otazky jak besne, chvilku nato motor strati vykon zacne trhat s celym autom, musim vyradit rychlost, chvilku pockat kym prestane blbnut, a az tak mozem zaradit rychlost a pokracovat dalej. raz to aj vyhodilo kontrolku, chyba 53. doteraz neviem co to je

a cital som ze raz ti to aj zdochlo, mal som tak isto taky problem, cez leto to bolo.. presiel som s autom 10 km, pri obehovani mi zdochlo, prozte vypol sa motor. cakal som tam asi hodinu kym a prisiel kamos odtiahnut, medzi tym uz bol skontrolovany privod benzinu a take veci co sa dali skontrolovat, nestartoval. po dotiahnuti domov hned na prvy krat nastartoval, motor bol chladny. presiel som znova okolo tych 10 km zase to zdochlo jak sa nahrial motor a zase pocas odtahovania sa motor schladil a potom nastartoval .tak nakoniec treti krat som jazdil ale uz len po dedine, zdochlo nastastie blizsko dvora. dotlacil som ten kusok aj s kamosom a tak sme skusali postupne veci. zapalovacia cievka. kabel od cievky do rozdelovaca, vysokonapatove kable, premeral som cievku v rozdelovaci bola dobra, nakoniec som cely rozdelovac vymenil a uz to islo. cize asi chyba bola v tej elektronike, alebo neviem ako to mam nazvat, co je v rozdelovaci.