Moderátor: Blue Lanos

..dnes jsem jel po vedlejší silnici a přede mnou Audi A6 2.5 TDI, museli jsme zastavit na stopce a pak když řidit Audi viděl že se ho stále držím tak se z křižovatky rozjel na plnej plyn
..dnes jsem jel po vedlejší silnici a přede mnou Audi A6 2.5 TDI, museli jsme zastavit na stopce a pak když řidit Audi viděl že se ho stále držím tak se z křižovatky rozjel na plnej plyn  , ovšem moje Lega se nenechala zastrašit a držela se ho po celou dobu kde mj. byl dost dlouhý a prudký kopec a stále se Lega držela úplně bez problému
, ovšem moje Lega se nenechala zastrašit a držela se ho po celou dobu kde mj. byl dost dlouhý a prudký kopec a stále se Lega držela úplně bez problému  , otáčky kolo 4 500 - 4700 ot. stálo to za to, ten zvuk krásnej a zátah
, otáčky kolo 4 500 - 4700 ot. stálo to za to, ten zvuk krásnej a zátah 

stálo to za to, někdy musím pořádně protáhnout motor
 stálo to za to, někdy musím pořádně protáhnout motor  
  , mj. 2 dragy mám úspěšně za sebou, oboum autům jsem ukázal zadek kočky Leganzy
, mj. 2 dragy mám úspěšně za sebou, oboum autům jsem ukázal zadek kočky Leganzy 
 rezonátor je tam na tlmenie hluku v sáni
 rezonátor je tam na tlmenie hluku v sáni 
 ja som mal kedysi hrušku na tej hadici a všetko povodné ostalo tam
 ja som mal kedysi hrušku na tej hadici a všetko povodné ostalo tam   no ale potom som ju zrušil kvoli hluku a dal som športový  do tej krabice a z tej krabice idú dve rúry na náporové sanie jedna zo spodu a druhá z vrchu lebo jedna povodná bola málo na prísun vzduchu
 no ale potom som ju zrušil kvoli hluku a dal som športový  do tej krabice a z tej krabice idú dve rúry na náporové sanie jedna zo spodu a druhá z vrchu lebo jedna povodná bola málo na prísun vzduchu  ešte chcem niekedy urobit krátke sanie s hruškou ktoré sa bude prepínat medzi ním a povodným dlhým saním
 ešte chcem niekedy urobit krátke sanie s hruškou ktoré sa bude prepínat medzi ním a povodným dlhým saním  a k tým otáčkam skús vyčistit poriadne klapku a ten krok.motorček volnobehu možno ,že to pomože
 a k tým otáčkam skús vyčistit poriadne klapku a ten krok.motorček volnobehu možno ,že to pomože  a to čidlo teploty nas.vzduchu si dal kde daj neaké foto jak to vyzerá
 a to čidlo teploty nas.vzduchu si dal kde daj neaké foto jak to vyzerá 
 ešte prísun chlad. vzduchu by si mal vyriešit
 ešte prísun chlad. vzduchu by si mal vyriešit 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |