Ja sa nehambim, ja som presvedceny, ze kazde auto ma nieco do seba. Ale stretol som sa s vela nazormi od ludi, ktori maju 12 rocne auto a od kupy noveho ma odhovarali a klepali si na celo. A mna toto trocha mrzi, lebo osobne by som nevedel nikomu povedat, ze je blazon, ze si kupuje citroen, ford, seat alebo nieco podobne. Jednoducho asi ma na to nejaky dovod a ja mu budem zelat, nech z toho auta nie je sklamany. Mne osobne sa velmi paci chevrolet Cruze, bohuzial Aveo ma vobec neoslovuje co sa tyka dizajnu. Lenze Cruze vo vybave uz stoji trocha viac ako si mozem dovolit (pred necelym rokom som kupil pre rodinu byt a doteraz to na stave mojho uctu citit

) Volba padla na novu Fabiu 2, zene sa paci, mne sa paci, nevidim v tom ziadny problem. Kupujem ju vo vyssej vybave s niekolkymi balikmi, takze za 9 tisic eur ma potesi nielen klimou,ale komplet elektrikou (okna aj zrkadla), chromovymi doplnkami, hmlovkami s dennym svietenim, palubnym pocitacom, 2 dinovym autoradiom..je toho samozrejme este viac. Porovnatelny cruze mi vysiel v chevrolete na nejakych 14 tisic, co je fakt dost. Okrem toho najviac ma presvedcila moznost financovania na tretiny, pretoze jednak auto nepreplatim a jednak by ma netesila dalsia 200 eurova mesacna splatka odchadzajuca z mojho uctu. Takze asi tolko

A co sa tyka motora, 1,2 zozerie polovicu z toho co Leganza a kedze robim mesacne 300 kilometrov, neznicim ten ubohy trojvalec ani za 15 rokov.