Tak ma napadá,pri počúvaní rockových nahrávok zo 70 rokov,že dnes vďaka NETu,ale aj širokozásobeným predajniam s hudobninami,nieje problém,čo sa týka nahrávaok zohnať takmer čokoľvek.
Ale Občas nostalgicky spomínam na doby,keď sme číhali pri rádiu ,ktoré bolo tzv.nahrávacou šnúrou spojene s kotúčakom na obľúbený hudobný program,aby sme ulovili najnovšie hity

. Koncom 70.rokov ešte u nás nebili tak rozšírené rádia ani antény na normu CCIR,tak sa väčšinou lovilo z našich zdrojov,alebo kto mal normu OIRT ako ja,tak hlavne zo susednej vtedy MĽR

,kde dávali oveľa viac svetových noviniek,ako u nás,nekecali do skladieb a hrali aj celé albumy

,ale okrem toho bol častý a štedrý zdroj aktuálnej hudby,niečo ako burza nahrávok,najmä na strednej škole,sme si medzi sebou požičiavali pásky,a prehrávali z nich nahrávky na svoje nosiče,mal som šťastie,že som mal kamaráta,čo jeho otec robil v zahraničí a sem-tam doniesol nejaký album,tak som sa občas dostal aj po nejakú novinku

,ale v 80. rokoch sme už mali všetci tie známe 8 prvkové antány natočené na Viedeň. Ale dnes sa na tom naše decká smejú a nechápavo krútia hlavou a my radi a nostalgicky spomíname na tie časy

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L