podsvícení stř. panelu

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

newnexia

Příspěvek od newnexia »

som kreteeen :) couz :lol: pocuj a ty mi nevies povedat ako vymenit tu hmlovku laborujem nad tim a neviem ani za .... ::D teraz som uf fakt za idota ale to bude tim ze fakt som :D ale aspon to budem mat hotowo ked poradite aj ked som za debila :lol:
Reklama

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

newnexia píše:som kreteeen :) couz :lol: pocuj a ty mi nevies povedat ako vymenit tu hmlovku laborujem nad tim a neviem ani za .... ::D teraz som uf fakt za idota ale to bude tim ze fakt som :D ale aspon to budem mat hotowo ked poradite aj ked som za debila :lol:
Já nemám origo mlhovky,takže nevím. Za idiota určitě nejsi a jak říká klasik-chybami se člověk učí. Skusil bych hledat nějaké šroubky ze předu. Jestli nejsou pod rámečkem,pak by jsi to měl celé nějak vyklopit. A nebo tu mlhovku celou vyndej,drží na dvou šroubech ze zadu.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Obrázek

Já to vyřešil takhle. NA tý fotce to neni moc vidět ale v reálu je to krása.
cukrar

Příspěvek od cukrar »

Franta P. píše:Obrázek

Já to vyřešil takhle. NA tý fotce to neni moc vidět ale v reálu je to krása.
Zdarec tak mi taky zřejmě prdla žárovka ve středovém panelu, nebo jsem si toho nevšiml, zase tak často v noci nejezdím :-)

nemám vůbec nic podsvícené ventilaci atd....

co tam pasuje za žárovku? nevíš náhodou, jo a jak si vyřešil to podsvícení? :shock: moc pěkné
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

pasujou tam ty malinké žárovky(diody) v plastové patce jak jsou třeba v kontrolkách.
Podsvícení v ovládání topení. Misto žárovek jsou tam diody, pod rádiem osvětlená přihrádka: ze zadu vyvrtat 2 díry pro nastrčení 2 diod s paticí do park. světel, naletovat dráty a je hotovo. A stř. panel mi osvětluje jedna bodová dioda za řadicí pákou u sedačky.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Robin

Re: podsvícení stř. panelu

Příspěvek od Robin »

Nazdar
Předevčírem jsem to odmontoval, je to celkem jednoduché přesně podle návodu. Měl jsem ale velký problém s vytáhnutím ovládacího panelu, šlo to hrozně špatně a myslel jsem že polámu ten rámeček okolo. To se naštěstí nestalo, ale chce to pevné nervy. Když se to povede tak k těm žárovkám se nejlíp dostaneš pinzetou :)
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Robin píše:Nazdar
Předevčírem jsem to odmontoval, je to celkem jednoduché přesně podle návodu. Měl jsem ale velký problém s vytáhnutím ovládacího panelu, šlo to hrozně špatně a myslel jsem že polámu ten rámeček okolo. To se naštěstí nestalo, ale chce to pevné nervy. Když se to povede tak k těm žárovkám se nejlíp dostaneš pinzetou :)
Rámeček kolem stř. panelu musíš sundat
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Granko

Příspěvek od Granko »

Robin píše:Měl jsem ale velký problém s vytáhnutím ovládacího panelu, šlo to hrozně špatně a myslel jsem že polámu ten rámeček okolo.
:lol: ...priznam sa, ze ked som pisal ten "navod", tak som akosi predpokladal, ze to ludia daju dole. na tych mojich fotkach nie je nasadeny :mrgreen: ale aj rozvody sa asi daju vymenit aj cez vyfuk.... :PP:
Toncek23

Příspěvek od Toncek23 »

tak ten panel bych potreboval taky vedet...mam ten stejny problem...
Toncek23

Příspěvek od Toncek23 »

uz sem si precet a doufam ze to take zvladnu...zitra se na to vrhnu...
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“