Je to i Ivoš
 Je to i Ivoš  

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
nene kamo, nexii jsem mel moc rad a i ted bych ji si klido koupil jako druhy autro, kdyby byla do 10litruHabron píše:Původně jsem nechtěl, ale nakonec mi to nedalo a musím si rejpnout.
Milosh je takový ten typ člověka, pro kterého auto, se kterým aktuálně jezdí, je (když už ne nejlepší na světě) to nejlepší, co se široko daleko vyskytuje.
Tyhle lidi mám rád, ale nediskutuju s nimiZpravidla to nikdy nemá cenu.
 coz bude brzy. ale proste srovnej svitivost svetele nexie a jinych aut ze stejneho roku a uvidis, astra je rv 98 ale sviti asi tak 5x lip. taky ma svy mouchy, nerikam ze je idealni ale co muzu srovnavat auta ktery jsem mel a v kterych jezdil tak proste zatim krome oktavky to vychazi na druhy misto
 coz bude brzy. ale proste srovnej svitivost svetele nexie a jinych aut ze stejneho roku a uvidis, astra je rv 98 ale sviti asi tak 5x lip. taky ma svy mouchy, nerikam ze je idealni ale co muzu srovnavat auta ktery jsem mel a v kterych jezdil tak proste zatim krome oktavky to vychazi na druhy misto  jelikoz mame rodinu chtel jsem auto ktery nebude velky jako krava (nubira) ale zaroven bude mit dostatecny kufr, coz mi astra splnuje. az si koupim auto jiny treba budu taky na tu astru pet chvalu, ale clovek si prece auto horsi nez mel nekoupi ne?
 jelikoz mame rodinu chtel jsem auto ktery nebude velky jako krava (nubira) ale zaroven bude mit dostatecny kufr, coz mi astra splnuje. az si koupim auto jiny treba budu taky na tu astru pet chvalu, ale clovek si prece auto horsi nez mel nekoupi ne? 
 lenze teraz ked zapnem svetla a k nim zapnem aj hmlovky tak tie hmlovky tam tak biedne svietia ze kazdy laik sa tomu smeje
 lenze teraz ked zapnem svetla a k nim zapnem aj hmlovky tak tie hmlovky tam tak biedne svietia ze kazdy laik sa tomu smeje   
   poradte ake mam kupit ziarovky do hmloviek?? aby sa vyrovnali aspon kusok so svietivostou tym Osramiek co som dal do svetlometov..a ake tam idu presne ziarovky do hmloviek??este som nepozeral vobec na to.. dikes
 poradte ake mam kupit ziarovky do hmloviek?? aby sa vyrovnali aspon kusok so svietivostou tym Osramiek co som dal do svetlometov..a ake tam idu presne ziarovky do hmloviek??este som nepozeral vobec na to.. dikes radsej rovno kupim...vraveli mi ze do hmloviek idu H3 ziarovky...je to pravda??staci mi kupit hocijake ziarovky ktore su oznacene H3 a zarucene mi budu pasovat do hmloviek?vdaka
  radsej rovno kupim...vraveli mi ze do hmloviek idu H3 ziarovky...je to pravda??staci mi kupit hocijake ziarovky ktore su oznacene H3 a zarucene mi budu pasovat do hmloviek?vdaka  
H3 jsou do mlhovek,to bud v klidu. Ty jo chlapy já mám asi vyjímečnou Nexii,protože mě to svítí úplně v pohodě,dokonce mnohem líp,než firemní Felda.Dark69 píše:Chcem kupit lepsie ziarovky do hmloviek..ake ziarovky tam idu?? nechce sa mi rozoberat hmlovku teraz v tejto zimeradsej rovno kupim...vraveli mi ze do hmloviek idu H3 ziarovky...je to pravda??staci mi kupit hocijake ziarovky ktore su oznacene H3 a zarucene mi budu pasovat do hmloviek?vdaka
felda siviti taky na hovno pokud nema ciry svetla - ty novejsi modelyPetr Soukup píše:H3 jsou do mlhovek,to bud v klidu. Ty jo chlapy já mám asi vyjímečnou Nexii,protože mě to svítí úplně v pohodě,dokonce mnohem líp,než firemní Felda.Dark69 píše:Chcem kupit lepsie ziarovky do hmloviek..ake ziarovky tam idu?? nechce sa mi rozoberat hmlovku teraz v tejto zimeradsej rovno kupim...vraveli mi ze do hmloviek idu H3 ziarovky...je to pravda??staci mi kupit hocijake ziarovky ktore su oznacene H3 a zarucene mi budu pasovat do hmloviek?vdaka

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |