Strávil jsem neděli pod autem. Spodní závěsy mají skutečně lehounkou vůli, ale že kuláky na řídící tyči jsou vytřískaný na kaši to už pan technik jaksi přehlédl. Čeká mne tedy výměna, vyhodím i spodní závěsy - mám kliku, jsou šroubované - ať je u rodinného krbu klid, jen nevím jak ten kulák ze závěsu dostanu dolu, na rozehnání palicí tam teda moc místa neni .....
Pravý kotouč někdo už stáčel, nepochopím jeho odvahu, byl to papír, ale měl jsem druhý a tak spolu s novými destičkami by byl předek hotov.
Jen jsem nepochopil při svém vzdělání, jak se na přední nápravě mažou ložiska, prosím o radu.
Na zadním kole jsem ložiska namazal, podařilo se mi i stáhnout buben - bože netrestej, lidi, už to někdo viděl co je ve vnitř? Tolik pružinek v jednom kole, to je tedy síla. Samozřejmně jsem si to nenakreslil a tak jsem zvědav jak to dám dohromady. Pro zajímavost - kolo brzdilo méně a není divu, úplně utržené obložení na jedné pakně, nepochopím jak to že se to neseklo ...... Žena je holt klikařka.

Tak že ať víte jak jak na tom auto může být. No aje jedna po půlnoci, jdu spát a nechám si zdát o pružinkách v Nexii mé vlastní ženy ..... radši ne, nemám rád horory, děsem bych neusnul !!!!!!!! Fuj tajbl hnus fialovej !![/b]