potom sa da nastartovat v pohode ale uz mam nervy. poprosim o radu. neviem ci to bude v krokovom motorceku alebo v elektrike.

Moderátor: Blue Lanos
Pri akej rýchlosti Ti to robí a či svieti CHECK?maco-lv píše:cavte mam taky problem z nicoho nic mi nedrzi otacky a pri jazde ni hoc kedy zhasne motor hlavne ked vyradim rychlost alebo ked brzdim.
potom sa da nastartovat v pohode ale uz mam nervy. poprosim o radu. neviem ci to bude v krokovom motorceku alebo v elektrike.![]()
![]()
To robilo aj mne... napr. aj v zakrutach pri podradeni z trojky do dvojky. V momente ked som daval z trojky cez neutral do dvojky, motor chcipol (samozrejme sa v zakrute necakane vypne posilnovac brzd a riadenia )... ked dobre pamatam, tak pomohla vymena vys.nap. kablov... jeden z nich som mal zly... ale o tom tu uz bolo vela popisane... treba len hladat... pricin vsak moze byt aj viacconpet píše:Mě to v poslední době udělalo taky, jedu třeba 90 dobržďuju k žel. přejezdu, vyřadím a najednou chcípne. Znova nastartovat jde v pohodě na první škrtnutí, tak jsem z toho byl taky docela překvapenej. Kontrolka motoru nic nehlásí, tak zatím nevím jestli je to v elektrice nebo v palivu.
nielen krokovy kuknia le aj klapku!conpet píše:Kdyby to byl VN kabel tak to musí být jedině kabel cívka /rozdělovač, protože jedna nefunkční svíčka by motor nezastavilaMě se to vždycky stalo u úplně ohřátýho motoru, proto ně to překvapilo. Kouknu na krokáč , naposled jsem ho měl venku tak před dvěma lety a nebyl moc špinavej - uvidíme.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |