Manual Tacuma

Moderátor: Blue Lanos

Deyw

Manual Tacuma

Příspěvek od Deyw »

Ahoj všem! Právě jsem se stal šťastný vlastník Tacumy. Auto je z dovozu z Itálie, tak mám manuál italsky. Neporadil by mě někdo kde by se nechal stáhnout na netu v češtině? Případně koupit za rozumné peníze? V autorizovaném servisu by mě ho objednali, ale chtěj za to 600,-kč a to se mě zdá trochu moc. Předem děkuji za radu.
Reklama

Deyw

Příspěvek od Deyw »

megajvr píše:No konečně další do party :lol: Mám taky "Itala" včetně manuálu, takže si stím nelam hlavu. Jsou tady kluci, kteří ti se vším poradí. Jinak koukni na naši stránce dolů a tam máš docela slušný servisní man., akorát v angl. :? A co to máš vůbec za stroj :?: (obsah, barva, výbava) :lol:
Prošel jsem forum celé. Mám Takumu rok 2001, obsah 2,0, Plyn BRC směšovač, modrá metalíza, auto klima, elektrika, ABS, 2xAIRBAG. Teď právě řeším problém s CD měničem. Byl tam na 6 CD, Daewoo AKD-80C, ale totálně zničený. Mám možnost koupit na 10CD, AKD-100. Nevím zda by si rozuměl s originál rádiem Daewoo co tam mám. Konektor je stejný, tak to asi risknu a půjdu do toho. :P
Deyw

Příspěvek od Deyw »

Dík, zítra volám o měnič. :D Jinak jsem z východních čech, Vysoké Mýto.
Koukám, že se koná sraz daewooclubu. Možná bychom se i zůčastnili, ale máme na tento víkend jiný program. Škoda, to jsme ještě nevěděli, že si pořídíme toto fajne vozidlo a že takový club existuje. Přejem všem pěknou zábavu, ať se to vydaří.
Deyw

Příspěvek od Deyw »

Nejsem proti. Pokud budeš mít čas a chuť se sejít a dát řeč, tak dej vědět. :D
ombucman

manual k stahnuti

Příspěvek od ombucman »

Deyw

Re: manual k stahnuti

Příspěvek od Deyw »

Díky moc přesně toto jsem hledal. :D
ombucman

Příspěvek od ombucman »

neni zac, rad jsem pomohl. Jake mas z auta pocity po 2 mesicich? Ja ho mam teprve tyden...Jsem druhej majitel, najeto ani ne 70t., dovezeno z Francie, a zatim spokojenej :roll:
Deyw

Příspěvek od Deyw »

alba píše:neni zac, rad jsem pomohl. Jake mas z auta pocity po 2 mesicich? Ja ho mam teprve tyden...Jsem druhej majitel, najeto ani ne 70t., dovezeno z Francie, a zatim spokojenej :roll:
S autem plná spokojenost. :P . Ještě jsme neměli tak prostorny vozidlo. Někteří kamarádi se sice podivujou co jsem to koupil, že to nikdy neviděli, ale podle mě za ty prachy fakt supr auto. Něco jsem do něj ještě preventivně vrazil, (olej, filtry, rozvody, CD měnič), tak doufám, že teď budem dlouho jezdit bez větších investic. :D :D :D
ombucman

Příspěvek od ombucman »

mam podobne pocity :D zitra jedu do znackoveho servisu, tak uvidim co me reknou. Vymenu oleje, rozvodu atp. necham urcite take udelat.
Odpovědět

Zpět na „TACUMA/REZZO“