Manual Tacuma
Moderátor: Blue Lanos
Manual Tacuma
Ahoj všem! Právě jsem se stal šťastný vlastník Tacumy. Auto je z dovozu z Itálie, tak mám manuál italsky. Neporadil by mě někdo kde by se nechal stáhnout na netu v češtině? Případně koupit za rozumné peníze? V autorizovaném servisu by mě ho objednali, ale chtěj za to 600,-kč a to se mě zdá trochu moc. Předem děkuji za radu.
- Reklama
Prošel jsem forum celé. Mám Takumu rok 2001, obsah 2,0, Plyn BRC směšovač, modrá metalíza, auto klima, elektrika, ABS, 2xAIRBAG. Teď právě řeším problém s CD měničem. Byl tam na 6 CD, Daewoo AKD-80C, ale totálně zničený. Mám možnost koupit na 10CD, AKD-100. Nevím zda by si rozuměl s originál rádiem Daewoo co tam mám. Konektor je stejný, tak to asi risknu a půjdu do toho.megajvr píše:No konečně další do partyMám taky "Itala" včetně manuálu, takže si stím nelam hlavu. Jsou tady kluci, kteří ti se vším poradí. Jinak koukni na naši stránce dolů a tam máš docela slušný servisní man., akorát v angl.
A co to máš vůbec za stroj
(obsah, barva, výbava)

Dík, zítra volám o měnič.
Jinak jsem z východních čech, Vysoké Mýto.
Koukám, že se koná sraz daewooclubu. Možná bychom se i zůčastnili, ale máme na tento víkend jiný program. Škoda, to jsme ještě nevěděli, že si pořídíme toto fajne vozidlo a že takový club existuje. Přejem všem pěknou zábavu, ať se to vydaří.

Koukám, že se koná sraz daewooclubu. Možná bychom se i zůčastnili, ale máme na tento víkend jiný program. Škoda, to jsme ještě nevěděli, že si pořídíme toto fajne vozidlo a že takový club existuje. Přejem všem pěknou zábavu, ať se to vydaří.
Re: manual k stahnuti
Díky moc přesně toto jsem hledal.

S autem plná spokojenost.alba píše:neni zac, rad jsem pomohl. Jake mas z auta pocity po 2 mesicich? Ja ho mam teprve tyden...Jsem druhej majitel, najeto ani ne 70t., dovezeno z Francie, a zatim spokojenej