Prasknuty rozvodovy remen pomoc
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
Prasknuty rozvodovy remen pomoc
Ahojte mam problem cca pri 120km/h mi praskol rozvodovy remen nebolo pocut ziadnu ranu ani nic ine myslite ze su ventily v poriadku a staci riesit iba remen? dakujem inak je to 16v
- Reklama
-
Já bych to tak tragicky neviděl. Budeš muset vyměnit všech 16 ventilů,napínací kladky a modlit se,aby se neohla vačka,jinak by to mělo snad být o.k.hugo nagel píše:Sak to jeden technik hovoril ze ventily plus nieco hydraolicke treba menit druhy technik zase povedal ze ked nebolo pocut ziadnu ranu tak by to malo byt v pohode. ale tusim ze sa pribeh mojej nexie skoncil
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
-
Tak pri roztrhnuti rozvodoveho remena ma napada len jedno slovo... ááááááááu
ranu pocut nemuselo byt, pokial po roztrhnui este motor nepracoval, lebo v tom pripade by nastal vybuch pri nespravnej polohe ventilu a potom by to bolo pocut tu ranu, hadam by ti aj klukovka podala ruku
. Takze urcite to treba pozret, a pri vymene rozvodoveho remena sa menia obe kladky, a vodna pumpa, pretoze sa stava ze sa jedno z toho zadre co ma za nasledok pretrhnutie remena. A neviem ci sa bude dat pouzit hlava z ineho motora i ked rovnakeho typu - podla toho z akeho je materialu, pretoze kazda hlava sa na vlastnom bloku jedinecne deformuje, a teda sa musi za kazdym spravit vybrus... Takze myslim ze urcite sa oplati lepsie kupit funkcny motor, ako vrazat do tohto torza... S tym uz nic nespravis, a ktovie ako su na tom piesty...

- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
DOBRÉ RÁNO STARÁ MAMA.....Tak pri roztrhnuti rozvodoveho remena ma napada len jedno slovo... ááááááááu Laughing ranu pocut nemuselo byt, pokial po roztrhnui este motor nepracoval, lebo v tom pripade by nastal vybuch pri nespravnej polohe ventilu a potom by to bolo pocut tu ranu, hadam by ti aj klukovka podala ruku Cool . Takze urcite to treba pozret, a pri vymene rozvodoveho remena sa menia obe kladky, a vodna pumpa, pretoze sa stava ze sa jedno z toho zadre co ma za nasledok pretrhnutie remena. A neviem ci sa bude dat pouzit hlava z ineho motora i ked rovnakeho typu - podla toho z akeho je materialu, pretoze kazda hlava sa na vlastnom bloku jedinecne deformuje, a teda sa musi za kazdym spravit vybrus... Takze myslim ze urcite sa oplati lepsie kupit funkcny motor, ako vrazat do tohto torza... S tym uz nic nespravis, a ktovie ako su na tom piesty...
..a predca sa toci..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov