Moderátoři: Blue Lanos, Admins
rozvodovy remen asi nebude prasknuty pretoze som zastavil a o minutu normalne nastartoval motor len bol strasne horuci a isiel som dalej ale uz velmi pomaly..motor isiel normalne uz....alebo ked je prasknuty ten remen auto normalne ide??asi nie ze..stefan píše:Základ aby nebol prasknutý rozvodový remeň.
Ostatné sa urobí.
vies co mam podozrenie asi na ten oriesok pretoze slabo drzi uz a je opotrebovany dost otacanim..vnutro orieska tie medene plosky su zodrete a aj v strede tu dierku uz ma zväcsenu vysmykanu....a este skôr sem tam mi zadimilo spod volantu z toho orieska konkretne s tych kablov...maju roztavenu izolaciu niektore uz....to skratuje ten oriesok??ze kable sa topia?pomoze vymena? dikSlavek píše:no jestli neni rozvodak v hajzlu tak jeste bych videl to ze si ho uvaril
prez orisek spinacky porad ti jde proud, sou spojene kontakty 30 a 15
takze kdyby se ti tavil tak eventualne se kontakty rozpoji a motor zhasne ale to by ti zacalo od tud coudit jako hrom
jasne chapem dobre vysvetleneSerpico píše:...to Darku 69 pokud ti praskne rozvoďák ( v některém případě se potkat nemusí u 8V ale je to o klice...ale následně to stějně nenatočíš, motor prostě není funkční, neotvíraj a nezavíraj se ventily... ) a když se potkaj ventily s písty, tak to není " potichu " a už vůbec to nejde nastartovat...jenom si to představ
Mějte se fajn
chvalabohu JRDa ze si sa ozval aspon som kludnejsi uzJRD McLAREN píše:vymen tu spinacku..
a zozen si niekde aj nove tie kable..
este aj imobilizer vie takto blbnut..(neseriovy , META a pod.)
jaaj parada..a ako daleko to strihnut?? staci hned dole pod palubovku ako idu tie kable??a neemozem pouzit na to napojenie take ploche koliky no tie obycajne co zapadnu do sebaJRD McLAREN píše:...strihni ..a nadpoj na povodne..
predavaju sa dutinky..
bud letovacie, alebo lisovacie..
nadpojene to vyzera nejak takto http://195.168.25.155/dohc/nubira/images/dscn5963.jpg
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |