https://www.chevroletclub.cz./album_pic.php?pic_id=831
Zjistil sem že by bylo třeba vyměnit gumu v té liště, ale bohatě stačilo jí vykropit silik. sprejem

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
No ja som tam motorcek prinitovany nemal, drzal na 3 sravbach prinitovane bolo akurat koliesko k motorceku kde ide lanko. Ja som motorcek rozobral vystriekal Kontxom lebo bol poriadne zaneseny. Namastil som listy kade sa mechanizmus pohybuje a vystriakal som dakym sprejom aj drazky v ktorych okno drzi. Jednemu to pomohlo druhemu velmi nieDandy píše:Foxo: mám podobný problém...
jak si rozebral ten motorek? já ho tam mám zanýtovaný ke dveřím a nemohu ho nijak odtamtud vyndat...
dole mi jdou dobře....nahoru pomalu...a okno u řidiče se mi naklání doprava a vyjíždí z drážek, ho vždy musím držet ve správném směru.....
a tedka mi nejede okno ani nahoru..ho musím tahat rukou...jelikož motor hučí a hučí a hučí a okno se nepohne...jsem sundal to čalounění, promazal lištu a zkontroloval lanka...ale ten motor stále hučí...a nevím jak ho sundat...
jako kdyby nezvládnul tíhu toho skla...jakmile to sklo chytnu a vytáhnu nahoru, tak motor zapracuje, nehučí a tahá nahoru, pustím sklo a motor hučí....
poradíte prosím? díky moc
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |