No já tam mám takovou zajímavou chatku, spíš boudu,kde vegetuji celé léto s celou rodinou.
Je možné tam vytvořit jakési zázemí , jak jsem psal. Káva,čaj , nějaké pití atd.Sezení je tam také.
Pohled přes bazén ze dveří boudy na Labe a druhý snímek je pohled "po břehu" od mojí boudy. Odtud je vidět ve vzdálenosti asi 250 metrů přímo na brandýský zámek a most přes Labe. Oáza klidu mezi městy. Přijeďte - uvidíte.
Ještě nevím, z Liberce tam jsem za 1/2 hod. Možná bych to využil a jel přes Mělník zpět a stavil se v Liběchově u řezníka (jestli bude mít otevřeno) Dám vědět tak týden předem jestli budu mít čas
Beda píše:Ještě nevím, z Liberce tam jsem za 1/2 hod. Možná bych to využil a jel přes Mělník zpět a stavil se v Liběchově u řezníka (jestli bude mít otevřeno) Dám vědět tak týden předem jestli budu mít čas
Pěkný den
Teď jsem byl přihlášený a blikla elektrika a vypadly mi posledně navštívený Jinak jsem si souřadnice uložil a mám to až na místo 91,5km To je přez Ml. Boleslav po dálnici možná přez Mělník to je o kousek kratší ale když mám tu známku tak ji musím využít po dálnici! No uvidíme to víte my důchodci zas nemáme tolik času!
Ať nám jezdí a nezlobí
Beda píše:Ještě nevím, z Liberce tam jsem za 1/2 hod. Možná bych to využil a jel přes Mělník zpět a stavil se v Liběchově u řezníka (jestli bude mít otevřeno) Dám vědět tak týden předem jestli budu mít čas
jen tak pro orientaci já bydlím v Roždalovicích
No a máš to 49.7 km. Já to mám z Pahy 29.1.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Hoši, sakra práce hergot krucinál, já jsem v té době na víkendové slezině v Krkonoších na Pomezkách...je to od pátka do neděle....takže do Brandýsa nedorazím
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Vít, Jiří píše:
jen tak pro orientaci já bydlím v Roždalovicích
No a máš to 49.7 km. Já to mám z Pahy 29.1.
Petr Soukup:
Spíš to myslel jako popíchnutí na toho řezníka
Jasně,myslel jsem tím,že to nemá tak daleko,aby nemohl nedorazit.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Tady to tak strašně fouká, jsou tu půlmetrový vlny a lítá vzduchem všechno co nestojí v betonu . I kanoe!!!Budu nucen proměřit souřadnice, zda se ostrov "neposunul"! Labe je o 2 m "zvednuté".