Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ty jo,tak si tam uděláme srazík atrošku jim zvedneme mandle?Hynek píše:Přijeď se v sobotu brzy ráno podívat, jak trhovci najíždějí na Brandýsské náměstí. Vem si velký kapesník na slzy. Budeš plakat a to buď smíchem nebo hrůzou, co je všechno možné. Uvidíš, že auta s mělnickou značkou, většinou staršího typu , mají obrovský problém, třeba při zacouvání mezi auta! Ono to není opravdu jednoduché, když kvůli kabátu a klobouku dozadu nevidíš! Ukázaná platí. Přesvědč se sám !
![]()
![]()
Tak buď mám 100% jistotu že to stihnu a začnu předjíždět a nebo tu jistotu nemám a nepředjíždím...největší neštěstí není ten dědek, ale nervní řidič, kterej se nechá takhle blbě vyprovokovat...dědka prostě předjedu, když to jde a hotovo...a když to nejde, tak to prostě nejde...Ivoš píše:mimo obec 70. Díky tomu se za nimi tvoří kolony, pak někomu rupne po několika kilometrech v kouli, začne předjíždět a neštěstí je na světě....a to jen kvůli "dědkovi", který si myslí, že svou jízdou nikomu neublíží.
To Kessler moje řeč,kam nevidim,tam to nepošlu a na kamion to chce bud dost času,nebo silné auto. Ivoši děkuju,že jsi to s tím srazem pochopil. Jinak pro všechny zbylé ten Brandýs byl myslen s humorem! Já mám rád na sraz klidná místa.A pro Serpica,koukej na smajlíky!Kessler píše:Tak buď mám 100% jistotu že to stihnu a začnu předjíždět a nebo tu jistotu nemám a nepředjíždím...největší neštěstí není ten dědek, ale nervní řidič, kterej se nechá takhle blbě vyprovokovat...dědka prostě předjedu, když to jde a hotovo...a když to nejde, tak to prostě nejde...Ivoš píše:mimo obec 70. Díky tomu se za nimi tvoří kolony, pak někomu rupne po několika kilometrech v kouli, začne předjíždět a neštěstí je na světě....a to jen kvůli "dědkovi", který si myslí, že svou jízdou nikomu neublíží.
...mně to teda většinou s těma 40 kW nejde a tak jsem se naučil trpělivosti...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |