(dokud nezkusíte bi-xenon)
Moderátor: Blue Lanos

Xenony me uz presly...SkylineGTR píše:Osram SilverStar forever!!!!

Fakt tie modré svietili na uplné h...o som ako vždy po takej skúsenosti velmi sklamaný a už ma nikdo nepresvedčí lebo čo vidím tomu verým
 Fakt tie modré svietili na uplné h...o som ako vždy po takej skúsenosti velmi sklamaný a už ma nikdo nepresvedčí lebo čo vidím tomu verým  

no a teraz som akorád skúšal a mám to parádné svietí to perfektne je to síce tocha do žlta ale už ma to netrápi lebo já radeji vidím ako vypadám
 no a teraz som akorád skúšal a mám to parádné svietí to perfektne je to síce tocha do žlta ale už ma to netrápi lebo já radeji vidím ako vypadám  

Nevím jaké máš auto, zřejmě Espero (dedukce dle žárovky 55W asi H1) a nevím jak vypadá kabeláž tam, každopodáně u nubiry se to vyplatí, okruh pro světla se tahá po celým autě včetně přepínačů a ty tenké drátky!, prostě je tam cca 1-1,5 V úbytek napětí na žárovce. Sice má delší výdrž, ale svítí víc do žluta a míň.roberto33 píše:to kasma
No ešte som ich neskúšal za mokra, malo by zmysel dať ku svetlám nové káble, keď teraz to svieti získam tým niečo alebo nie?
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |