Mejte se a jezdete bez nehod.

Moderátor: Blue Lanos
Normálně v Daewoo ACH. Mám s nima dobré zkušenostiRimmer píše:Neni tu nekdo z Ostravy? kde ho mam dat vymenit?
Prave z toho bych mel strachRimmer píše:neni to automat.kdyz necham zarazenou jakoukoliv rychlost,tak nejde nastartovat dalkacem.si predstav ze tam necham dvojku a omylem v kapse zmacknu startovani.............
Je to jisteno. Kruci jen jsem se zapomnel zeptat jaky benzin tam mam dat 95 nebo 98? zatim jezdim na plyn ale az uhodi mrazy budu muset startovat na benzin.
jestli myslis to hvizdani, tak to dela guma ve dverich, ktera 100% netesni, rikalo to tu uz vic lidiRimmer píše:ovladac dalkoveho ovladani je strasne citlivy.jsem zaparkoval pred panelakem,obesel ho astoupal po schodisti ve tretim patre jsem nechtene zmackl ovladac a odemkl auto.ovladac je totiz nestastne konstrukcne resen.tlacitka nejsou zapustena a zaroven s obalem.asi si koupim novy jestli bude mit krytku tlacitek.![]()
Jinak dneska jsem 50 kilaku jen tak bezcilne jezdil a chrochtal blahem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Jedina malinka vada je hluk vetru pri vyssi rychlosti. Predpokladam ze to budou zrcatka. mate stejnou zkusenost?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |