Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Špongia je houba - ale jen ta na mytí. Houba z lesa se jmenuje huba.milosh píše:Ted bych to prosil trosku prelozit do cestinymrk píše:no mam jeden priklad. chcel som si kupit nejaku tu spongiu na umytie auta. tak som siel v jednom obchode do oddelenia Autosuciastok a autokozmetiky. huraaa, hovorim maju. za 95,-korun. akosi vela. bola taka uplne obycajna, ani drsna, ani makka. hovorim si, tolko nedam. tak som siel do oddelenia Drogeria a co nevidim: priblizne rovnako velka spongia ale za 26,-korun. hadajte ktoru som nakoniec kupil. a pochybujem ze je v niecom horsia od tej "original" na auto.
je to biznis. asi zacnem nakupovat tie z drogerie a urobim na ne novy obal s napisom: SPONGIA NA UMYVANIE AUTA.![]()
![]()
Kup si novej tuning magazine tam je hafo inzeratu s jeste neuveritelnejsima cenamafaczko76 píše:Dám to sem, ať nejsem kamenován za zakládání témat...![]()
Našel jsem stránku s neuvěřitelnými cenami ALU ráfků a příslušenství. No mrkněte na to, stojí to za to. Nevěřil jsem... : http://alu.vltava2000.cz/store/default.asp
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |